2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438365 بازدید | 117674 پست

چشم محتاجیم به دعا ان شاا... به زودی حالت روبه راه بشی .بعدشم هرموقع صلاحت بود نی نی سالم و تپل نصیبت بشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اگر قابل باشم حتما... شما هم برای من دعا کنید... راستش خیلی ترسو هستم و کلا طاقت درد رو ندارم   ...

این طوری نگید شما قوی هستین . هرکس بهت بچه داده تواناییشم می ده به خودتون ایمان داشته باشین .چیزای مقوی بخورین و سعی کنید استرس دور کنین 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی خیلی سخته چقدر هم لابد درد کشیدین. ان شاا... این بار که باردار شدین یه بارداری سالم و راحتی داشت ...

آره خیلی اذیت شدم مخصوصا سر پسرم چون جنین بزرگ بود از زایمان طبیعی که کرده بودم دردناکتر بود...

آره خداروشکر میکنم بابت وجود دخترم واقعا راحت و بی درد سر باردار شدم و راحتم زایمان کردم و ماشاالله راحتم بزرگ شد...

ولی نمیدونم چه حکمتیه که دومی نمیشه...

هر چه خدا بخواد،فقط اوست که قادر و تواناست

آره خیلی اذیت شدم مخصوصا سر پسرم چون جنین بزرگ بود از زایمان طبیعی که کرده بودم دردناکتر بود... آره ...

اره عزیززم حتما یه صلاحی بوده . ان مع العسر یسرا 

ممنوووونم عزيزدلم منم برات بهترينارو ميخوام عزيزم 🙏🏻🙏🏻🌹

حالتون چطوره رفتین دکتر؟

سلام دوستان. من آخرین پریودی 30 بهمن. هنوز پری نشدم. دوبار بیبی گرفتم یکی منفی یکی مثبت شد. پریروز هم رفتم آز گرفتم منفی عدد بتا 0 بود. هر دوسه روز یک بارم دلم واسه پری درد میگیره ولی پری نشدم. سوزش معده و سردرد چند روزه دارم. امکان داره آزمایش اشتباه باشه؟ 

سلام مهربون خوبی .نی نی چطوزه نگفتی اسمشا چی گذاشتی؟

سلام عزيزم خوبي اصلا وقت نميكنم بيام ني ني سايت😂😂😂😂اينقدر درگير شدم خدا از اين در گيريا قسمت همه بكنه اسم دخترمم باران گذاشتيم عزيزم

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
سلام عزيزم خوبي اصلا وقت نميكنم بيام ني ني سايت😂😂😂😂اينقدر درگير شدم خدا از اين در گيريا قسمت همه ...

ان شاا...  

اسمش خیلی قشنگه خدا حافظش باشه

سلام دوستان. من آخرین پریودی 30 بهمن. هنوز پری نشدم. دوبار بیبی گرفتم یکی منفی یکی مثبت شد. پریروز ه ...

نه عزیززم فکر نکنم باید دنبال اینکه پری نشدین باشبن . حتما دگتر برین اما خوب اگه درد ندارین فکر کنم بذارین شرایط بهتر شه .بهتره.

ان شاا... خدا به زودی دامنتو سبز کنه 

حالتون چطوره رفتین دکتر؟

سلام عزيزم ببخشيد كلا فراموش كردم بيام سايت دكترم شنبه هم نيومد مجبوري رفتم بيمارستان زنگ زدن دكترم گفت داره دفع ميشه اگه خيلي درد داشت سونو بده اگه نه دوشنبه ميام مطب بياد !! هيچي هم ندادن گلاب به روتون لخته اينا دارم ولي دردام كمتر شدن 🙏🏻

سلام عزيزم ببخشيد كلا فراموش كردم بيام سايت دكترم شنبه هم نيومد مجبوري رفتم بيمارستان زنگ زدن دكترم ...

اخی عزیززم ان شااا... بهبودی کامل .ویه بارداری سالم 

ان شاا...     اسمش خیلی قشنگه خدا حافظش باشه

فدات عزيزم توچطوري ريحانه خانوم گل چطوره  خوبي چند ماهشه الان دخملمون؟ باران يك ماهه شده گلم شير خودتو ميدي ؟ 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...