2777
2789
عنوان

خانوما من چ اسیری شدم بخدا ازدست مادرشوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 91 پست
انشالله خودتون خونه می‌خریددر رو قفل کن خب

بخدا میکنم 

ولی یبار فراموش میکنم مثل امروز بعدم دروقفل کنم ایشون کلا نمیگ طرف شاید لخت باش یهو پامیشه میاد بالا حداقل قبلش خبر نمیده باتلفن

اها دستگیره هم میشه پس خب بهتر اگر‌پولم نرسید دستگیره عوض میکنم انفاقا قفلش هرز شده

همین هرز شدنو بهانه کن بگو بیان کلا عوض کنن دستگیره رو

اگه هم چیزی گفتن بگو آقاهه فک کرده ما تو ساختمون غریبه ایم و سرخود دستگیره رو اینطوری کرده

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین هرز شدنو بهانه کن بگو بیان کلا عوض کنن دستگیره رواگه هم چیزی گفتن بگو آقاهه فک کرده ما تو ساختم ...

شوهرم خودش موافقه درب ضد سرقت بزنیم اخه درمون ازین چوبی سادس زیرش هوا خیلی میره میاد شاید باورتون نشه بدون این ازمن بپرسه رفته دستگیره درو خودش خریده مادرشوهرم من نبودم و نصب کرده

مادرشوهر من نصف شبم به بهانه اینکه بیاد ببینه پتو رومون هست یا نه میاد تو

اگه پتو رومون نباشه یه انگشتم فرو میکنه توی پهلومون غر میزنه که پتو از روت رفته کنار بنداز رو خودت 😐

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

ببین من یه بار اسباب کشی کرده بودم خونه کار داشت مادر شوهرم و پدرش رفته بودن شمال ما گفته بودیم 2 روز تا کاره خونه تموم بشه میایم خونه شما اینا اصن نگفتن ما داریم برمیگردیم 100 بارم به شوهرم زنگ میزنه در طول روز بعد شوهرم سره کار بود منم همون روز پریود شده بودم دلدرد اینا توی حال فقط با لباس زیر دراز کشیده بود باباش یهو دروباز کرد اومد تو . من عین برق گرفته ها خشک شده بودم . بعد رفت بیرون گفت ما اومدیم...... من انقدر ناراحت شدم خب بیشعور فکر کن ما الان در حال فلانیم چه کاریه.......... بعد رفت پایین تازه وسایلو آورد بالا

مگ دستگیره ای هست ازبیرون بازنشه! منظورتون در ضد سرقته؟

همه درا اینطورین خب 

از بیرون با کلید باز میشه از داخل با دستگیره 

برا شما احتمالا ازیناست که داخل اتاقا میزارن از دوطرف باز میشه 

لطفا لایک نکنید❤

دروقفل میکنم ولی اینبار فراموش کردم چون شوهرمم بود اومدناهار زودبره یادم رفت ولی خب در قفل نباش همین ...

مادرشوهرت حداقل پنجاه سالشه. تا این سن در زدنو یاد نگرفته، به نظرت ازین به بعد میتونی یادش بدی؟

همه درا اینطورین خب از بیرون با کلید باز میشه از داخل با دستگیره برا شما احتمالا ازیناست که داخل اتا ...

اره

🫤مادرشوهرم خودش یروز رفت بدون اینکه لزمن بپرسه خرید وصل کرد در خونه منو🫤