2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438362 بازدید | 117674 پست
من هم جنین ١٨ هفته مو دیدم که پسر بود...خیلی ناز بود بچم😔 هم جنین ٧ هفته ای مو دیدم که تو کیسه آبش ...

واااااي خداايااااااا الهييييييي چه زجري داره ديدنش قلبم تير ميكشه بخدا قسم براي من ٤ هفته باشه معلوم ميشه به نظرتون؟! اي واي ميميرم بقران

سلام عزيز مطمئنم حتي قبل از آزمايش اول كه ٢١٠ بود روز قبلش خيلي خيلي دل درد شدمو حالت گيجيو سرگيجه ا ...

اخ ای جان عزیزز دلم نترس .بسپار به خدا.همین که باردار شدی نشانه خوبیه .به فال نیک بگیر نشون میده تو میتونی بچه دار بشی 😊ولی شنبه حتما برو دکتر بازم شکر که درد شدید نداری .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴ هفته که شبیه بچه نیست اندازه یه لوبیاست به شکل یه لخته خون خارج میشه 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من هم جنین ١٨ هفته مو دیدم که پسر بود...خیلی ناز بود بچم😔 هم جنین ٧ هفته ای مو دیدم که تو کیسه آبش ...

اخی خیلی سخته چقدر هم لابد درد کشیدین. ان شاا... این بار که باردار شدین یه بارداری سالم و راحتی داشته باشین. بازم خداروشکر کنید واسه بچه دوم اقدامین.اینجا خیلیا فقط دلشون میخواد خدا یه نی نی بهشون بده فقط یه دونه  

سلام دوستان من همیشه این تاپیک رو دنبال کردم و نظرات دوستان رو خوندم. خودم هم این ماه اولین ماه اقدا ...

خیلی مبارکه .مامان خانمی واسه همه دعا کن

عزیزم رفتم سونو نی نی پسره

سلام بچه ها.  اگه مشاوره خواستین در هر موردی تو بارداری یا مشکلای دیگه زنان با خانم دکتر بزرگ زاده مشورت کنین. بهترین دکتریه که تا حالا دیدم. خداییش خیلی مدیونشم تو بارداری واقعن کمکم کرد. بارداری من خیلی سخت بود. این آدرس اینستای ایشونه: DR_Bozorgzade دکتر شبنم بزرگ زاده. تو این رزای کرونایی هم خیلی خوب جواب میده انقدر که خانومه و مهربون. استوری کرده بود بخاطر اینکه مردم زیاد نرن بیرون از خونه همه سوالات رو خیلی زود جواب میده

اخ ای جان عزیزز دلم نترس .بسپار به خدا.همین که باردار شدی نشانه خوبیه .به فال نیک بگیر نشون میده تو ...

مرسي فدات شم آره الان با درد شديدو گلاب به روت خونريزي شديد بيدار شدم پد گذاشتم كدئين خوردم همش ميگم فكر كن يه پريود سادست عيب نداره كدئين خوردم؟! امروزو بگذرونم فردا برم دكتر... كاش دفع بشه نبينمش 😞💔

۴ هفته که شبیه بچه نیست اندازه یه لوبیاست به شکل یه لخته خون خارج میشه 

ان شاالله كه متوجه خروجش نميشم ممنونم عزيزدلم برام دعا كنيد ان شاالله شما هم حاجت روا بشيد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

خیلی مبارکه .مامان خانمی واسه همه دعا کن

اگر قابل باشم حتما... شما هم برای من دعا کنید... راستش خیلی ترسو هستم و کلا طاقت درد رو ندارم  ... دعا کنید بارداری سختی نداشته باشم  

سلام دوستان من همیشه این تاپیک رو دنبال کردم و نظرات دوستان رو خوندم. خودم هم این ماه اولین ماه اقدا ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه نی نی قشنگت

امیدوارم سالم و تپلی بیاد بغلت  ممنون بابت دعای خیرت مهربون

واااااي خداايااااااا الهييييييي چه زجري داره ديدنش قلبم تير ميكشه بخدا قسم براي من ٤ هفته باشه معلوم ...

عزیزم واقعا پیامتو دیدم ناراحت شدم😔

خیلی متاسفم

نگران نباش گلم منم حستو تجربه کردم

قوی باش و به روزای خوب فکر کن

انشاءالله به همین زودی خدا یه نی نی ناز بهت بده🤲🏻

عزیزم واقعا پیامتو دیدم ناراحت شدم😔 خیلی متاسفم نگران نباش گلم منم حستو تجربه کردم قوی باش و به ...

مرسي عزيزدلم از هم درديت ان شاالله شما هم به همين زوديا خدا برات بخواد عزيزكم التماس دعا دارم ❤️❤️❤️

مرسي عزيزدلم از هم درديت ان شاالله شما هم به همين زوديا خدا برات بخواد عزيزكم التماس دعا دارم ❤️❤️❤️

قربونت برم یوقت غم نداشته باشی عزیزم

روزای خوب میاد

ممنونم فدات

بهترینهارو برات آرزو میکنم

محتاجیم به دعا😍😘😘😘❤❤❤

مرسي فدات شم آره الان با درد شديدو گلاب به روت خونريزي شديد بيدار شدم پد گذاشتم كدئين خوردم همش ميگم ...

دفع میشه نگران نباش هفته ات پایین .ولی دکتر برو .فکر نکنم مشکلی داشته باشه.