|
مشاهده متن کامل بحث +
4438362 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
سلام عزيز مطمئنم حتي قبل از آزمايش اول كه ٢١٠ بود روز قبلش خيلي خيلي دل درد شدمو حالت گيجيو سرگيجه ا ...
اخ ای جان عزیزز دلم نترس .بسپار به خدا.همین که باردار شدی نشانه خوبیه .به فال نیک بگیر نشون میده تو میتونی بچه دار بشی 😊ولی شنبه حتما برو دکتر بازم شکر که درد شدید نداری .
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من هم جنین ١٨ هفته مو دیدم که پسر بود...خیلی ناز بود بچم😔 هم جنین ٧ هفته ای مو دیدم که تو کیسه آبش ...
اخی خیلی سخته چقدر هم لابد درد کشیدین. ان شاا... این بار که باردار شدین یه بارداری سالم و راحتی داشته باشین. بازم خداروشکر کنید واسه بچه دوم اقدامین.اینجا خیلیا فقط دلشون میخواد خدا یه نی نی بهشون بده فقط یه دونه
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
سلام بچه ها. اگه مشاوره خواستین در هر موردی تو بارداری یا مشکلای دیگه زنان با خانم دکتر بزرگ زاده مشورت کنین. بهترین دکتریه که تا حالا دیدم. خداییش خیلی مدیونشم تو بارداری واقعن کمکم کرد. بارداری من خیلی سخت بود. این آدرس اینستای ایشونه: DR_Bozorgzade دکتر شبنم بزرگ زاده. تو این رزای کرونایی هم خیلی خوب جواب میده انقدر که خانومه و مهربون. استوری کرده بود بخاطر اینکه مردم زیاد نرن بیرون از خونه همه سوالات رو خیلی زود جواب میده