2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440030 بازدید | 117674 پست
دیگه بچه دار شدن خرج داره دیگه ناهید جون
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
البته شوهر من حق داشت طفلی / روم نمیشه بگم چندتا بیبی چک هدر کردم
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موافقم ماه جون / ولی من روزی 3 دفعه و هر دفعه دو مدل بیبی چک میزاشتم
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
میترسم منفى باشه باز ضد حال بخورم انقدر هم حالت پرى دارم که بعید میدونم این ماه خبرى باشه فکر کنم امروز هم نشم فردا دیگه حتما پرى بیاد
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
عزیزم حالت پری رو جدی نگیر چون زمان حاملگی هم همون دردها رو داری
ناهیدددددد هانی جون منم موافقم اگرم خدای ناکرده منفی شد، بازم آرومتری
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
ناهید جون انشاءالله همین ماه حامله میشی تا همش فکر نکنی هر چی دلت بخواد همون میشه