2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440292 بازدید | 117674 پست
چون نه رژیم گرفتم و نه جدول چینی رو رعایت کردم و نه تخمک گذاری رو / (یه اقدام مشوک دارم ) و اصلا دوست ندارم بچم پسر بشه
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااى خدا کنه پس منم مامان بشم این ماه منم اگه این ماه نشم شاید ماه بعد رو اقدام نکنم و استراحت کردم خسته شدم از بس فشار و استرس تحمل کردم چند ماه پشت سر هم
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
میدونی هانی جون / باید ریلکس باشی و بدون استرس اقدام کنی /حتما نتیجه میگیری / البته فک کنم این ماه مامان شدی
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
خدا از دهنت بشنوه ناهید جون خودم هم نمیدونم با این همه تاخیر چرا تخمک گذاریام انقدر زوده!! حتى ترشحات تخم مرغیش هم داشتم
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
به به مباااااارکه ماه جون هانی جون علائمت میگه حامله ای / ولی تا خدا چی بخواد
هانی جون دیگه ما هم دچار استرس شدیم. برو بی بی چک بذار دیگههههه
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
وااااااااااای کشتی مارو / د برو د من نمیرم نهار تا بیای خبر بدی