2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440584 بازدید | 117674 پست
سلام تبریک به همه دخملائیکه مامان شدن برای منم دعا کنید...........مدتیه پریودهام بهم ریخته دکتر سونو کرد گفت کیستهای ریز داری و بهتره زودتر برای نی نی اقدام کنی...........این ماه برای اولین بار جلوگیری نداشتم.........سینه هام درد میکنه البته الان کمتر،گاهی شدید نفخ دارم و احساس می کنم دلم یکم بزرگ شده،بیشتر سردمه و همش گشنم میشه طوریکه همسری از خوردن های متناوبم متعجب شده،زیر دلم یدفعه مثل پری درد می گیره،ترشخ سفید دارم کمرم هم درد میکنه.............روز 27 بی بی منفی بود روز 30 هم آز دادم منفی بود الان روز 40 هنوز پری نیومده دکتر هم رفتم معاینه کرد گفت مشکوکی...........به نظرتون من مامان شدم؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها امروز حالته تهوع گرفتم یکم

دیروز صبح هم کمر درده شدید

زیره دلمم یکم درد میکنه مثله پریودی

سر دردم دارم

ترشحمم زیاد شده

یعنی باردارم
بی بی چک منفیهههههههههههههههههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها منم اومدم !نی نی میخام برام دعاکنید .روز 12هم پری پروژه داشتیم الانم علایم بخصوصی ندارم گاهی اوقات کمی زیر دلم درد می کنه کمی تهوع دارم کمی سردرد نمیدونم شاید خیلی دقیق شدم دارم هرروز دنبال علایم می گردم ولی لکه ندیدم 10روز دیگه مونده پری بشم برام دعاکنید ونظرتون روبگین
سلام بچه ها جون منم 2 ماهه که دارم اقدام میکنم ...ماه پیش که فقط روز 8 پری نزدیکی داشتم ولی این ماه روزای 12 و 13 و 16پری نزدیکی داشتیم پریهامم 28 روزست و 3 روزه پاک میشم....به نظرت.ن با این شرایط من مامان میشم؟الان 5 روز به روز پری مونده و امروز بی بی چک گذاشتم ولی منفی بود یعنی امیدی هست؟ بی بی چک از کی مثبت میشه اگه باردار باشی؟؟؟علایم هم کمردرد دارم ....خیلی خسته ام و دور نافم درد داره انگار گرفته وای خیلی جو گیر شدم همش احساس میکنم مامان شدم این ماه وووو وای خدا به داد دل همه دوستاران نی نی برس
هیوا جون اولا به علائم اصلا توجه نکن فقط اگه سینه درد داشتی یه کم شک کن
بعدم شما زود بی بی چک گذاشتی مال من یه روز مونده به موعد پری منفی شد به کل بی خیالش شدم اما وقتی 5 روز عقب انداختم بی بی چک مثبت شد پس خیلی زود بی بی چک گذاشتی گلم
سلام به همگی من سال 80 یه دختر خوشگل به دنیا آوردم الان بعد از گذشت 9 سال دوباره تصمیم به بارداری گرفتم ولی 2 ماه که جواب نمی گیرم خیلی خیلی غصه دارم واقعا نه به اینکه 9 سال مصررانه بچه نمی خواستم و نه به این حالتم که بعد از 2 ماه اینقدر پریشونم. راستی من 35 سالمه یعنی ممکنه دیگه بچه دار نشم؟
سلام.من 34 سالمه.دو ماهه که میخوام بچه دار بشم.اون ماه که فهمیدم باردار نیستم انگار دنیا روسرم خراب شد.اما بعد خیلی زود خودم رو پیدا کردم و دوباره همه چیزو از اول شروع کردم.الآن هم روز دوم موعد پریودم هستم و هیچ علامتی از پریود ندارم.با اینکه پریودم همیشه منظم بوده و حتی جلو می انداختم.البته دیروز بیبی منفی نشون داد ولی فکر کنم زود گذاشتم.احساس میکنم باردارم و خیلی شادم.
سلام دوستان
من37 سالم و 4 ساله که ازدواج کردم سال گذشته یک سقط داشتم جنین رشد نکرده بود تا 5 هفته بیشتر رشد نکرده بود که مجبور به سقط شدم البته با قرص سقط کردم الان هم 10 رو ز است که پری عقب افتاده معمولا منظم هست 2 روز پیش بی بی چک استفاده کردم که یک خط پررنگ افتاد و یکی هم کم رنگ تر ولی دیروزرقتم آز مایش دادم و امروز باید برم جواب بگیرم نمی دونم حامله هستم یا ته خیلی هم می ترسم میگم نکنه مثل دفعه قبل از بین بره برام دعا کنید