2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440679 بازدید | 117674 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تازه عضو شدم یعنی همین امروز عضو شدم من 1سال و 7ماه جلوگیری داشتم و الان 4ماهه که اقدام کردیم ولی هنوز خبری نیست از دلشوره و نگرانی دارم دق می کنم هر ماه با کلی امید تا وقته پری صبر می کنم و بازم هیچی به هیچی خیلی ناراحتم الان 10 روز تاوقت پریم مونده ترو خدا برام دعا کنید این ماه مثبت باشه امیدوارم هممون یه روز مامان بشیم
سلام بچه ها اگه کسی می خونه یه جواب بده . من 4 ماهه ازدواج کردم . 3 ماه جلوگیری طبیعی داشتم . ماه آخر جلوگیری نکردم از 3 روز قبل تا 3 روز بعد از تخمک گذاری نزدیکی داشتم بعد یک مرتبه دچار عفونت قارچی شدم . الان نگرانم . چی میشه ؟ یه سوال دیگه اگه ماه اول باردار نشم یعنی نمی تونم بچه دار بشم ؟ تورو خدا به ایمیلم جواب بفرستید دارم دیوونه میشم khatefasele30@yahoo.com
سلام دوستان .من یک هفته تا پریودم مونده ولی سینه هام خیلی حساس شدن و درد دارن .نمی دونم حامله هستم یا نه .یعنی می شه که حامله باشم دوسه ماهی است که اقدام کردم الان از بی بی چک می تونم استفاده کنم .دعا کنید که باشم و راهنماییم کنید
سلام دوستان .من یک هفته تا پریودم مونده ولی سینه هام خیلی حساس شدن و درد دارن .نمی دونم حامله هستم یا نه .یعنی می شه که حامله باشم دوسه ماهی است که اقدام کردم الان از بی بی چک می تونم استفاده کنم .دعا کنید که باشم و راهنماییم کنید
رهاجون عفونت چیزی نیست بادارو رفع میشه خیلیا بودن که با عفونتهای شدید باردارشدن عزیزم این اصلا مشگلی نیست که بخوای بخاطرش خودتو نگران کنی
خدا جون بابت دخمل خوشگلم ممنونم ازت هیچ وقت اد امید‌خدا نا امید نشید‌
دیانا جون سلام.فعلا بی بی چک جواب نمی ده.از من میشنوی خیلی امیدوار نباش که اگر نشد داغون بشی.خودم دیروز اینو تجربه کردم.5 روز عقب انداخته بودم و مطمئن بودم باردارم اما دیروز صبح پریود شدم. حواس خودت رو پرت کن به موضوعات دیگه. و ایشالله که باردار باشی.