2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440356 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها.من امروز یا فردا باید پری بشم اما باتوجه به اینکه علائم نازایی دارمو تحت درمان واسه باردارشدن (البته واسه چند سال دیگه)هستم امروز دیدم از سینم مایع سفید رنگی آمد.!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی من این ماه برای اولین بار بعداز سه سال برای بارداری اقدام کردم چندروز بعد از تخمک گذاری و نزدیکی درد خفیف در تخمدان سمت چپم دارم نمی دونم دلیلش چی میتونه باشه کسی میدونیه از چیه؟؟
تو رو خدا یکی جواب من و بده من غیر از درد تخمدان نفغ شدید هم دارم یه وقتهایی هم دل درد های عجیب میگیرم یعنی سمت چپ دلم تیر میکشه . میتونه از علائم بارداری باشه ؟؟ الان روز 20 پری ام میدونم خیلی زوده ولی استرس دارم.
سلام علایم بارداری دقیقا شبیه پریود هستش ولی یه کم اشتها زیاد میشه منم مثل بسیاری از شماها همیشه دنبال علایم بودم زیاد به علایم دل نبندین هر موقع بیخیال بشین باردار میشین من درست اون ماهی که اصلا امید نداشتم باردار شدم والاه وارد هفته 16 شدم اون ماه فقط یک بار نزدیکی داشتم اون هم روز نه پریوچون همیشه فکر میکردم که چ.ن پری هام 28 روزه ست روز 14 وحوالی اون برنامه داشتیم ولی اون ماهی که باردار شدم چون شوهرم ماموریت بود فقط روز 9 رابطه داشتیم بنابراین امیدتون فقط به خدا باشه هر چی خدا بخواد.