2777
2789
عنوان

دوستانی که گواهینامه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 50 پست
عادی عادیهدختر من 5 بار امتحان داد با وجودی که بعد از گواهینامه خیلییی راحت رانندگی کرذمن بار اول قب ...

من تو رانندگی خیلی ریلکسم اصلا ترسی ندارم بدون استرس رانندگی میکنم

بار دوم قبول شدم اصلا استرس نداشته باش سریع قبول میشی هر چقدر ریلکس تر باشیتا میتونی تمرین کن

وای کاش منم بار دومم قبول بشم.

امروز میخوام برم محل آزمون تمرین کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول میشی دیگه ازمن بدتر نبودی که یه مربی داغون داشتم همش پاش رو کلاج وترمز بود واگر اشتباهی هم میکردم یهو قاطی میکرد هرجا میخواست بره خرید تو کلاس کن راه می‌افتاد می‌رفت خریداشو انجام میدادهر جاباید می‌گفت من ترمز کنم خودش ترمز میکرد بار اول که رد شدم بعدش بایه مربی دیگه کلاس برداشتم دیدم اصلا این کجا و اون کجا کلی موارد رو در کنارش یاد گرفتم بار چهارم قبول شدم روز قبل ازمونم باهاش کلاس برداشتم منو برد تو همون خیابونی که باید آزمون میدادم وتمام موارد روز آزمون رو باهم دوره کردیم...

قبول میشی دیگه ازمن بدتر نبودی که یه مربی داغون داشتم همش پاش رو کلاج وترمز بود واگر اشتباهی هم میکر ...

من مربیم هیچوقت از کلاچو ترمز استفاده نمیکرد فقط مواقع خطر.

چقد خوب که رفتین محل آزموت.

وای انقد دلم میخواد فردا مهر قبولی بخورم😍

منم روز قبولیم انقدر ذوق داشتم ..یکی از بهترین روزای زندگیم بود فکر میکردم هرگز قبول نمیشم چون تا افسر رو می‌دیدم انگار همه چیز یادم می‌رفت...تپش قلب می‌گرفتم ولی افسری که روز قبولی بهم افتاد واقعا آدم خوبی بود اول از من امتحان گرفت گفت همه چیز رو خوب رعایت کردی ولی کندی باید تمرین کنی دستت تند بشه...البته مربیم گفته بود تمام موارد رو به ترتیب رعایت کن اگرم کند باشی زدن نمیکنن

یه خانم دیگه تو ماشین بود نه بار رد شده بود..بهش گفت دختر تو بار دهمت که میخوای امتحان بدی بهش کمک کرد وهرجا اشتباه میکرد می‌گفت یه بار دیگه انجام بده اونم قبول شد.. 

منم روز قبولیم انقدر ذوق داشتم ..یکی از بهترین روزای زندگیم بود فکر میکردم هرگز قبول نمیشم چون تا اف ...

ای جااااانم😍

ان شاالله فردا منم میرم با کلی ذوق برمیگردم.

معلومه افسره آدم خوبی بوده

واسم مهمه قبول بشم

ببین به شدت نشون بده که به خودت مطمینی و ارامش داری

چون یکی از ملاکهاشون همون ارامش اعصاب و ریلکسی موقع رانندگی هست که به زبون نمیارن و یه چی دیگه رو بهونه میکنن برا ردی.ارامش و اعتماد .نشون بده که بلدی