2777
2789

فقط ۱۴۰۰ بیان 😕🤔

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک۳۵سالمه باید ی بچه بزرگ داشته باشم ک عصای دستم باشه.ی دختر۳سال و ۷ماه دارم و ی پسر پنج ماه و نیم.ناخاسته سومی باردارشدم ک سقط کردم.الان ۴روز میگذره.کسی سقط داشته بدونم چقد بعد سقط خونریزی تموم میشه مثل پریوده یا بیشتره؟

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
من ک۳۵سالمه باید ی بچه بزرگ داشته باشم ک عصای دستم باشه.ی دختر۳سال و ۷ماه دارم و ی پسر پنج ماه و نیم ...

یه سوال بپرسم شرمنده ها

همیشه جلوگیریتون‌طبیعی بود که یهو ناخواسته باردار شدی؟

واقعاااا؟؟؟ نمیدونستم ۱۶ سالگی باردار شدی والا ماشالا خوب از پس بچه بزرگ کردن بر اومدی افرین

آیدا حساب نکرده بودی پس ...اره بااابا همه‌میگفتن این دختره از اولم مادر افریده شده بود 😊😁😁😁😁اخه ابجیمم کوچولو بود مامانم میرفت سرکارمن نگهش میداشتم بلدبودم 

سلام نازنین جان منم اومدم مامان کیان و نیکا🥰امیدوارم  این تاپیک هم مثل تاپیک مامان هدی برامون ...

سلام مژده جون من نتونستم همه رومنشن کنم خوب شد لینک گذاستم اومدید 

جانم

اون تاپیکه فاطمه جون قفلش کرده بود گفتم خواستین بیاین اینجا ...... چندروزی به فکرت بودم بخدااا درگیر بودم نشد منشنت کنم تواون تاپیک قبلیه دیدم سقط کردی ..خیلی اذیت شدی؟ من خودم دوبار سقط داشتم اولی باقرص بود پریودیم معمولی بود دومی کورتاژ بود اون شدید بود حتی پریودبعدترشم سخت یود