من دلتنگ برادری هستم که داره دو سال میشه که از دنیا رفت خیلی سخته خاطرات بچگی که یادم میاد بزرگ شدنمون ازدواجش پدر شدنش و... غم پدر و مادرم تنهایی برادر دیگم خدا بهمون صبر بده فقط
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
من دلتنگ برادری هستم که داره دو سال میشه که از دنیا رفت خیلی سخته خاطرات بچگی که یادم میاد بزرگ شدنم ...
خدا بیامرزه روحشون شاد متاسفم واقعاً 🖤
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دلتنگ همسرم هستم که یه ناگهانی و بدون خداحافظی منو تنها گذاشت کاش منم برم خسته شدم از این زندگی همه چی دارم بچه خونه ماشین پول و کار...ولی بدبخت ترین انسان عالمم.موندم چطور سر کنم باقی عمرم رو اصلا دلم نمیخواهد بدون همسرم نفس بکشم اما باید بمونم تکلیف بچهها مشخص بشه تازه بعدش تنهایی قسمت منه چه زندگی سختی خداااایا