2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشالا مامان جوونی هستیاااا😍 الان بارداری؟ من ۷۲ هستم تازه یه بچه ۶ماهه دارم

عززیزم‌ ماشالله زنده باشی الهی

اره من ۱۸ سالگی عقد

۲۰ سالگی عروسی

۲۱ سالگی مادر شدم

الان ۲۶ سالمه ۳ ماهه باردارم

تازه دیرم کردم برا دومی😂الان باید سومی رو باردار میبودم😅😅😅

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
عززیزم‌ ماشالله زنده باشی الهی اره من ۱۸ سالگی عقد  ۲۰ سالگی عروسی ۲۱ سالگی مادر شدم الان ۲ ...

ماشالا خیلی خوبه 😍 به نظرم هرچی سن پایینتر باشه اعصاب واسه بچه داری بیشتره

من دیگه فک نکنم به دومین بچه برسم😂

ماشالا عزیزم خدا حفظش کنه پسر خوشتیپوو😍 توی جشن‌ اذیت نکرد؟

فدات شم انشاالله گل دخترتو خدا حفظ کنه اولش خوب بود ولی شبا چون ۹ خوابه آخراش دیگه نحس شده بود 

اون عکس دوتاییمونم با داداشم بودیم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
فدات شم انشاالله گل دخترتو خدا حفظ کنه اولش خوب بود ولی شبا چون ۹ خوابه آخراش دیگه نحس شده بود  ...

الهی عب نداره همون که اولش خوب بوده که تونستی عکساتو‌ بگیری خوبه دیگه 

عه من یدونه دیدم فقط اونم‌فسقلی بود که

مگه عکس دیگه ای هم‌گذاشته بودی؟!!

الهی عب نداره همون که اولش خوب بوده که تونستی عکساتو‌ بگیری خوبه دیگه  عه من یدونه دیدم فقط او ...

الان بذارم هستی

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
ای جاااانم 😍😍😍 توی باغ رستوران گرفته بودین؟ من فک‌کردم‌جشنتون تو خونه اس

بله رستوران باغ اینقدر برف اومد کم مونده بود بمونیم اونجا😂