2777
2789
من ک۳۵سالمه باید ی بچه بزرگ داشته باشم ک عصای دستم باشه.ی دختر۳سال و ۷ماه دارم و ی پسر پنج ماه و نیم ...

عزیزم ماها زودباردارشدیم به من بود حداقل بالای ۲۵بچه میاوردم سن شماخوبه خدا هردوتا بچه تو حفظ کنه   پرنسست بزرگترمیشه کلی کمکت میکنه ...فک کنم حدود ۱۰روزی لک وخونریزی داشته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک۳۵سالمه باید ی بچه بزرگ داشته باشم ک عصای دستم باشه.ی دختر۳سال و ۷ماه دارم و ی پسر پنج ماه و نیم ...

من ازترس همین بارداری ناخواسته قرص میخورم هرروز حالت تهوع دارم  ولی مجبورم فکر اینکه باردارشم دیوونم میکنه 

یه سوال بپرسم شرمنده ها همیشه جلوگیریتون‌طبیعی بود که یهو ناخواسته باردار شدی؟

راستش اصلا من ب راحتی باردارنمیشدن تنبلی تخمدان داشتم اصلا پری نمیشدم بزپر قرص و دارو دختر اولم باردارشدم بعدش رابطمون خیلی کم بود شاید ماهی ی بار یهوی دخترم هشت ماهه بود ناخواسته باردارشدم با زعفرون سقط شد اصلا اذیتم نشدم.اینم بگم بدنم بعد زایمان امادگی قوی برای بارداری داره بعدش دیگه نمیشم اگه جلوگیری طولانی باشه.بعد سقط عذاب وجدان گرفتم تا یکسالگی جلوگیری طبیعی بود بعدش حتی جلوگیری درست حسابی نداشتم دیدم ذیدم خبری نیس جلوگیری گذاشتم کنار دیدم باردارنمیشم تا دوسالگی دخترم راستش چشمم ترسید بعد سقط مشکل دارشده باشم پیگیر شدم دیدم پلی کیستیک شدم و بعد عکس رنگی فهمیدم لولهام چسبندگی پیدا کرده وبسته درمان کردم ماه بعدش باردارشدم.حساب کنی هیچوقت جلوگیری درست حسابی نداشتم .ولی بعد بچه دومم واقعا دیگه قصدش نذاشتم ی بار جلوگیری درست حسابی نداشتم باردارشدم.و واقعا ذیگه قصد بچه دارشدن ندارم نمیدونم چ راه مطمعنی پیدا کنم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
راستش اصلا من ب راحتی باردارنمیشدن تنبلی تخمدان داشتم اصلا پری نمیشدم بزپر قرص و دارو دختر اولم بارد ...

عجب

مرسی که جواب دادی عزیزم

منم پلی کیستیک بودم و همیشه طبیعی جلوگیری کردم حالا شمارو دیدم استرس گرفتم

اون تاپیکه فاطمه جون قفلش کرده بود گفتم خواستین بیاین اینجا ...... چندروزی به فکرت بودم بخدااا درگیر ...

اره خیلی سخت بود برام ولی دیگه حس میکنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده

عزیزم ماها زودباردارشدیم به من بود حداقل بالای ۲۵بچه میاوردم سن شماخوبه خدا هردوتا بچه تو حفظ کنه&nb ...

دلم میخاد در حد پریودی باشه اصلا تحمل لگه بینی ندارم نمیدونم ب چ روشی جلوگیری کنم کی قرص بخورم بنظرتون؟من غیر درد خودم و خونه رو کامل نجس کردم و واقعا شرایط خیلی بدی بود مثل زنی ک توخونه زایمان کرده😔

اره خیلی سخت بود برام ولی دیگه حس میکنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده

اره وقتی شرایطشو نداشتی بعدا برات مشکل میشد راستش بابچه کوچیک هم سخته اعصاب وتوان جسمی میخواد ...ایشالا خدا دل همه ی منتظرارو شادکنه وبراشون ازاین یهوییا قسمت کنه 

من ازترس همین بارداری ناخواسته قرص میخورم هرروز حالت تهوع دارم  ولی مجبورم فکر اینکه باردارشم د ...

منم واقعا نمیتونم درتوانم نیست کسی کمکم نمیاد خونوادم گفتن حق بارداری دوباره نداری و اصلا روما حساب نکن.من اتفاقا جاریم هم بچه دارنمیشه خونواده شوهرم هم رضابت ندارن من بیشتر دوتا داشته باشم چون اون جاریم دلخور نشه اون خیلی دوست دارن