2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269691 بازدید | 13839 پست
ببخشید من 45 کیلو ام کالریم باید چقد باشه که دوماهه 60 شم

اضافه کردن ۱۵ کیلو تو دوماه خیلی کار سختیه اگه شما اگه روزی ۲۴۰۰ کالری بخوری ماهی ۴ کیلو اضافه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من قدم ۱۵۶ وزنم ۴۳ میخام چاق بشم چیکار کنم برم دکتر تغذیه یاخودم کالری شماری کنم؟

سلام خوش اومدی، میتونی از دکتر تغذیه کمک بگیری اگه بتونی طبق برنامه ای که بهت میده عمل کنی وزن اضافه میکنی اما من شخصا کالری شماری رو ترجیح میدم چون دست خودمه چی بخورم و با دکتر رفتن به جایی نرسیدم

میگم عزیزم من صورتم پره ولی بدنم لاغره چیکار کنم؟یعنیا هرچی میخورم مستقیم میره تو صورتم من دوس ندارم ...

با کالری شماری بدنتم پر میشه ، صورتت که پره خوبه خودش یه امتیازه چون لاغریت کمتر به چشم میاد

چجوری کالری شماری میشه توضیح بدین

بله شما برا اضافه کردن وزن باید روزی ۳۰۰۰ کالری غذا بخوری 

حالا واسه کالری شماری باید یه اپ کالری شمار مث مانکن نصب کنی و هر غذایی که میخوری رو یا با ترازو وزن کنی و به گرم وارد کالری شمار کنی یا قاشقی و لیوانی و .... وارد کنی و کالریشو بدست بیاری 

با کالری شماری بدنتم پر میشه ، صورتت که پره خوبه خودش یه امتیازه چون لاغریت کمتر به چشم میاد

نه من دوس دارم باسنم رونام پر بشن 😭

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

حالا چجوری اینکارو بکنم عزیزم راهنماییم میکنی

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
تو پست قبل توضیح دادم صفحات اول تاپیکم بخونی میاد دستت باید چیکار کنی😉

سلام بیتاجون خوبی خواستم بگم اگه میشه دوبارهدبچه ها اینجا جمع بشن و بامدیریت و راهنمایی خودت فعالیت کنیم چون اینجوری انگیزه مون میره بالا