2777
2789

۶ماهه وزنم با ورزش مداوم و کم خوردن ثابت مونده نهایت یکی بیاد پایین و همون یکیم میره بالا تغییری نمیکنم

امروز صبحانه تخم مرغ ابپز خوردم و میوه البته نمیتونم زرده بخورم فقط سفیده اونم دوتا

ناهارم سالاد خوردم با دوتا تخم مرغ اونم سفیده با میوه

میان وعده کنجد خوردم

۶۰دقیقه ورزش کردم در حدی به عرق افتادم و تپش قلبم بالا بود و قشنگ خسته شدم

شامم مرغ گریل میخورم یه تکه نون سبوس و سالاد

تا دوهفته میخوام بیشتر پروتئین بخورم

💍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

میای باهم رژیم بگیریم؟🥲💔

من تابستون ۱۲ کیلو کم کردم الآنم میخوام دوباره رژیم بگیرم ۳ کیلو اضافه دارم

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

سلاممیای باهم رژیم بگیریم؟🥲💔من تابستون ۱۲ کیلو کم کردم الآنم میخوام دوباره رژیم بگیرم ۳ کیلو اضافه ...

سلام عزیزم اره چرا که نه

۳کیلو که خیلی خوبه من باید ۱۰تا کم کنم

درخواست دوستی بده  حرف بزنیم

هرشب گزارش بدیم روحیه بگیریم😁♥️

💍♥️

سلام عزیزم اره چرا که نه۳کیلو که خیلی خوبه من باید ۱۰تا کم کنمدرخواست دوستی بده حرف بزنیمهرشب گزارش ...

چشم عزیزم الان درخواست میدم

چندروزه خیلی پرخوری میکنم حتی شده ۲ بار شام میخورم حالم از خودم ب هم میخوره باور کن وقتی کم غذا میخورم خیلی حالم بهتره🥲😂

درخواست میدم هرروز گزارش بدیم چی خوردیم انگیزه بگیریم🥲❤️

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

سلام عزیزم اره چرا که نه۳کیلو که خیلی خوبه من باید ۱۰تا کم کنمدرخواست دوستی بده حرف بزنیمهرشب گزارش ...

عه راستی من ۵ کیلو باید کم کنم ۳ کیلو واسه قبل بود🥲😂