2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
دوستانی که تازه شرو کردن پر قدرت ادامه بدن چون من خیلی راهها رو امتحان کردم و فقط همین جواب داد  ...

شما میانگین روزی چن کالری زدین؟

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روزه کالری شماری نکردم ولی پر خوری کردم خودمو وزن کردم شدم ۶۰ یک کیلو کم کنم شدم ۵۹ کیلو&nb ...

چرا کالری شماری نکردی عزیزم؟ یعنی دیگه نمیخوای شرکت کنی تو چچالشا چقدر دیگه میخوای چاق شی؟

عزیزم کالریش شد ۳۱۷۸     من چیزایی که میگی رو میزنم ولی شما چون غذا ها رو وزن نمیکنی باید ...

ا گه من لبست روزانمو بهت بدم کالری شماری میکنی هرروز برام من بلد نیستم دعات میکنم

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
بیا با هم پیش بریم تا عید چاق بشیم این معضل رو برای همیشه حلش کنیم😢

حتما.. انشالله ک همگی نتیجه دلخواهمون رو بگیریم 💛

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
 دو روزه کالری شماری نکردم ولی پر خوری کردم خودمو وزن کردم شدم ۶۰ یک کیلو کم کنم شدم ۵۹ کیلو&nb ...

عااااالیه عزیزم کالری شماریو ول نکن با اینکه زیادم میخوری اما بازم کالری شماری کنی بهتره

بچه ها، دوستانی که کالری بالای ۳۰۰۰ میشن لطفا بگین چیا میخورین؟ غذاهای پرکالری رو لطفا به ما هم بگین ما هم بخوریم

من خودمو امروز کشتم تازه شدم ۱۷۰۰. البته هنوز شام نخوردم

من قدم ۱۶۹وزنم ۵۰کیلو شیر هم میدم فعالیت بالا استخونم 

روزی ۳۰۰۰هزار خوبه ؟

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹