2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام چکاوک خانم یه سؤال داشتم، شما خیلی نگران قد دخترتون هستید،ایا رادیو گرافی از مچ دستش گرفتید؟ سن استخوانی چقدر است؟شاید بتونم کمکی کنم. چون من خیلی در این زمینه خیلی تحقیق کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار آسمان عزیز به نظر من: یکی از عکساش رو بده طراحی کنن بهش هدیه بده. یا اگه چیز با ارزشی داری بهش بده...مثلا یه یادگاری که با هیچ چیز عوضش نمیکنی...
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام.هزار آسمان جون.تولدت دختر گلتون پیشاپیش مبارک. من آخرین سالی که اونجا بودم برای دختری تولدمفصل گرفتم و کادو هم دادم براش با طلا اسمش را طراحی کردن و بعد اون را روی دستبند چرم کار کرد .دختری که خیلی دوستش داشت.چون هم گران بود و هم اسپرت. بادکنک های سفید و صورتی هم گرفته بودم با روبان سفید و صورتی و بعد از اینکه بادکنک ها را باد کردم روبان ها را منگولی بهش زدم و چسب زدم به بادکنک و از سقف آویزان کردم.تو عکس ها خیلی خوب افتاده بود و فضا را پر کرده بود.
سلام هزار آسمان عزیز انشالله که دخترت 120 سالگیش رو جشن بگیره و همیشه سلامت و موفق باشه من اگه بودم به دخترم طلا کادو میدادم تا هدیه پایان کودکی و آغاز نوجوانیش رو همیشه همراه داشته باشه و از ارزش مادی و معنویش هیچوقت کم نشه
بچه ها من توسط یکی از دوستان متوجه شدم که خانم دکتر رزاقی یکشنبه ها مطب هستن عکسها و آزمایشات رو برداشتم و رفتم و علی رغم بداخلاقی زیاد منشیها ، حدود ساعت 10 شب موفق شدیم با خانم دکتر ملاقات کنیم ایشون تزریق رو به طور کامل رد کردن و گفتن من قطعا میگم که نباید تزریق بشه ، من در مدت طولانی که در نوبت انتظار بودم دیدم ایشون برای خیلیها تزریق رو تجویز کرده بودن ولی برای دختر من گفتن لازم نیست و قد 156 سانت رو براش پیش بینی کردن . یکسری آزمایش هم براش نوشتن که باید انجام بدم و هفته ی آینده ببرمش
هزار آسمان عزیز به تفریح و رستورانش هم رسید و مجموعا راضی بود و خودش همش میگفت خدا کنه خانم دکتر بگه تزریق لازم نیست حالا من موندم بین این نظرات صددرصد مخالف ! دیگه میخوام توکل به خدا کنم و با نظر خانم دکتر پیش برم ضمنا مریم جان سن استخوانی دخترم رو خانم دکتر 11 و نیم سال که دقیقا با سن تقویمیش تطبیق داره ، تشخیص دادن
سلام دوستای گلم ممنون از پیشنهادتون استفاده کردم . راستش من هر سال سعی کردم براش کادو طلا بگیرم و خودش هم خیلی خوشش میاد . فکر میکنم یه جور سرمایه گذاری هم در صورت نیاز است مثلا برای خرج دانشگاه آزادو غیر انتفاعی ایش در اینده امسال خیال داریم که توی حیاط مراسم رو داشته باشیم و لی یه کمی تزئیین برام سخت میشه آخه پنجره های اتاق ها نرده داره مگه اینکه با روبان و باد کنک زیاد اونا رو بپوشانم . خیال دارم عکس هاشو از اولین روز تولدش تا حالا به دیوار بچسبونم دیروز رفتم براش لباس بخرم متاسفانه نتوستم چیز مناسبی پیدا کنم حالا شاید امروز برم و پارچه براش بخرم و بدم به خیاط . فقط امیدوارم خرابش نکنه
چکاوک جون چقدر خوشحححححححححححححال شدم . فقط خدا میدونه . دیدیی گفتم که که دختر گلیت مشکلی نداره ! تازه مطمئن باش از اینی که دکتر گفته بیشتر قد میکشه . دکتر رزاقی آذر به مئ گفت که پیش بینی قد دخترت 154 سانت است در حالی که حالا دخترم 158 است . دکتر ها دست پایین رو میگن تا بعدا مشکلی پیش نیاد خیلی خوبه که به دختر خانمت خوش گذشته . خدا رو شکر . به نظرم با نظر این دکتر پیش برو حتی اگه لازم باشه تزریق هم تجویز میکنه . ایشالله که همیشه سلامت و خوش باشید .
ممنون از همه شما عزیزان و از همدردیها و راهنماییهای ارزندتون ، خیلی دوستتون دارم ، اینجا تنها جایی بود که میتونستم راحت غررررررررر بزنم و شرمنده ام که گاهی خستتون میکردم ، واقعا دوستان خوب و ارزشمندی هستید دوستتون دارم ، مخصوصا مامان خانم گل مهربان و هزار آسمان عزیز که اطلاعات خوبی در مورد دکتر بهم دادن و اصلا این دکتر رو معرفی کردن و من از عذاب بین تزریق کردن و نکردن نجات پیدا کردم ، دوستتون دارم
سلام دوستان. دختر من نه سالشه. خیلی نگران قدشم. در ضمن متاسفانه چاق هم هست. میشه از کمک و تجربه شما استفاده کنم؟
معبودا، به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند.
سلام چکاوک جون منم خوشحالم که از نگرانی در امدی. عکس دستشو جدیدا گرفتی؟ یعنی تو همین ماه؟ اگه ١١/٥ باشه حتما بالآی ١٥ سانتی متر دیگه قد میکشه مطمئن باش.چون سن استخوانی مهمه فقط همین.
2810