2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
ایپک جان سلام. خوشبختم از آشناییتون. ایشالا که سال هشتم هم به خوبی و با موفقیت پشت سر بزارن. دوستیم رو قبول کن.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکاوک جون از خدا میخام کمکت کنه تا بهترین تصمیم رو بگیری و و خودش کمک کنه مشکل قد دختر خانم گلت حل بشه . راستش رو بخای من دلم روشنه و فکر میکنم که حتما دخترشما قد میکشه . می دونستی خود استرس ترشح هورمون رشد رو کم میکنه ؟ و برعکس آرامش و خواب دوتا عامل هستن که باعث قد کشیدن بچه میشن . توی همین تایپک مامان خانم گل نوشته که بچه ها توی کانادا ساعت 9 میرن مدرسه و میگه توی کانادا خیلی به خواب بچه ها اهمیت میدن .
آنجلا و اپک جون کلاس ششم برای دختری خیلی کتاب کمکی خریدم ولی زیاد استفاده نکرد . البته کتاب کلاغ سفید رو نخریدم امسال خیال دارم با پیشنهاد معلم هاش کتاب براش بخرم . به هر حال ممنون از راهنمای های ارزنده تون
چکاوک عزیز-دخترمن دقیقا همین مراحلو برا بلوغ پشت سرگذاشت و از زمان رویش موهای زیربغل تا پریودی نزدیک 2سال طول کشیدوتو این مدت بیشترین رشد قدیش رو داشت...(درحدود 20الی 25سانت)-اصلا نگران نشو ومطمئن باش جهش رشد قدیش اینقدرچشمگیرمیشه که متوجه میشی...
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
سلام چکاوک جون حتما پیش دکتر رزاقی اذر ببر . همانطور که دوستان گفتن معمولا پشت تلفن میگه وقت ندارم ولی وقتی بری اونجا نهایتش اخرین نفرها که معمولا میشه ١٠ -١١ شب میفرسته تو . اگر اینجوری موفق به دیدنش نشدی میدونم که تو یکی از بیمارستانهای کودکان هم ویزیت میکنه. سعی کن هر چی عکس و ازمایش داری با خودت ببری. راستی فقط بعضی از روزها مطب هست . اگر تو اشنا یا دوست دکتری دارید بتونی ازش یک معرفی نامه هم برای دکتر رزاقی بگیری شاید بد نباشه . دکتر علی ربانی هم فوق تخصص غدد هست . دکتر اطفال دختر من مرندی بود و دکتر مرندی اون را به من پیشنهاد دادن. خیلی راحت تر از دکتر رزاقی میتونی ببینیشون و هم اینکه میتونی نظر دو تا دکتر مختلف را داشته باشی. در ضمن چکاوک جون میشه سن دقیق دختر گلت را هم بگی . روی نمودار رشد قدی از نوزادی تا حالا روی کدوم صدک بوده؟ البته باید بگم که این دو تا دکتر مخالف درمان به این شکل هستن و اگر بگن باید این نوع درمان را پیش بگیری ، بدون که صد در صد برای دخترت لازمه و خیالت راحت میشه. یادت باشه چند وقت پیش هم از دختر دوستم گفتم .اون دکترش شاداب صالح پور هست و موافق این نوع درمان ها. امیدوارم به زودی خیالت از این موضوع راحت بشه و ما را هم بیخبر نزار.
سلام هزار آسمان و مامان خانم گل عزیز ممنون که به یادم هستید ما هفته آینده انشالله میریم تهران مطب خانم دکتر رزاقی متولد 22 بهمن 81 هست دخترم ، من هم شنیدم خانم دکتر خیلی موافق این تزریقها نیست برای همین میخوام ببرمش ،اینجا یه دکتر متخصص غدد و یه متخصص اطفال و فوق تخصص غدد اطفال گفتن باید تزریق بشه ولی از نظر زمانی ریسک هست فقط همین رو میخوام با خانم دکتر حل کنم چون تا حالا نشنیدم کسی از خانم دکتر بگه ریسک تزریق رو به عهده والدین گذاشته که ممکنه بی تاثیر و حتی از بین برنده رشد جزئی باشه !!! دکترش میگه من نمیتونم تشخیص بدم که این جهش رشدیش انجام شده یا نه !! خوب این خیلی تصمیم سختیه که به عهده ی من گذاشته
بهار 93 عزیز ممنون از همدردی و راهنماییت ، عزیزم رشد سینه های دخترم شروع شده ولی موهای زیر بغل گفتم که هر طرف یه تار مو دراومده که با دقت باید پیداش کنم ، خودمم موندم ، ضمن اینکه احساس میکنم تزریق براش زوده نمیدونم چرا
چکاوک جان سلام دختر منم همین مشکل روداره حدودا از یکسال قبل تحت نظر متخصص غدد توی اصفهان هستش . نظر دکتر تزریق بود والان حدود 3 ماهه که داریم انجام میدیم .انشااله که شما هم زودتر نگرانیت رفع بشه همین که انقدر به فکر دخترت هستی مطمئن باش که خدا هم کمکت میکنه .از خودش بخواه که راه درست رو نشونت بده .
چکاوک جان رشدموهای زیزبغل و ناحیه تناسلی قبل از شروع پریود کاملا واضح میشه...رشدسینه هم با اون جوانه زدن اولیه فرق می کنه...من که با توجه به تجربه ای که دارم احساس می کنم هنوز تا پریودی دخترتون خیلی مونده...باورکن منم این مراحلو گذروندم و مخصوصا وزن دخترم زیادبودخیلیییی نگران کوتاهی قدش بودم...ولی الان خداروشکر همه چی حل شده...
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
چکاوک عزیزجهش رشدی چیزیه که به وضوح خودتون می تونیدمتوجه بشید...افزایش قدو وزن زیاددریه زمان کوتاه...پس حتما دخترتون هنوز جهش رشدی نداشته که شما مرددید...
چکاوک جون ایشالله که بری و نتیجه مثبت بگیری . خبرشو به ما هم بده سعی کن این مسافرت با خاطرات خوب برای دختر خانمت رقم بخوره . من خودم دختر هام بردم کاخ نیاوران و کلی بهشون خوش گذشت بعد هم چند وسیله مورد نیاز شون رو خریدم خلاصه سعی خودمو کردم که بهشون خوش بگذره و به عنوان مریضی و بیماری به ماجرا نگاه نکنه . حتما با مطب تماس بگیر که تا ببینی چه روزهای دکتر مطب هستن . سعی کن هول و هوش ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر مطب باشی تا زودتر بری داخل . حتما برای سرگرمی دختر گلت فکری بکن چون احتمالا زیاد معطل میشی و اون طفلی هم حوصله اش سر میره .
دوست جونا میخام تولد برای دختر م بگیرم میخام یه تولید خاص باشه و واقعا توی ذهنش بمونه . چون امسال پایان کودکی و شروع نوجوانیشه . قربونش برم 12 ساله میشه مخصوصا برای لباسش موندم که چی بپوشه ؟ میخام یه نامه براش بنویسم و لی واقعا نمی دونم که دقیقا چی توش بنویسم . کادو هم نمی دونم چی بهش بدم ؟ میبینین همش شد نمی دونم مهمان حدود 30 نفر دعوتی دارم .
2810