2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام، سلام. منم حاضر انجلا جون پرسیده بودی چند وقته اینجام الان نزدیک یک سال و نیمه. همسرم بعد از دو ماه کار پیدا کرد ، تو همون زمینه ای که کار میکرد تو ایران. من هم امسال دخترم را کلاس ننوشتم. فقط هفته اولی که مدرسه ها تعطیل شد یک هفته یک کمپ نوشتم که صبح میرفتن تا ساعت ٤ و شامل همه چیز بود بجز درس . از کامپیوتر و ازمایشگاه علوم گرفته تا مثلا درست کردن بستنی و اب بازی و .... . خودش که خیلی دوست داشت ولی فقط همون یک هفته ثبت نامش کرده بودم اونم بخاطر اینکه از حال و هوای ایران دربیاد. اخه این دفعه که اومدم خیلی بیتابی میکنه و بر عکس همیشه که عاشق اینجا بود میگه خیلی دلم میخواد برگردیم. الان که خانه است باهاش ریاضی ایران را خودم تو خانه کار میکنم و روزی سه صفحه هم لغت انگلیسی باید حفظ کنه که ازش بپرسم. خدارا شکر یک ٤٠ روز دیگه اینجا مدارس باز میشه . فقط امیدوارم تا اون روز نرمی استخوان یا زخم بستر نگیره. چون همه کارها را دراز شده تو تخت انجام میده!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هزار آسمان دختر من 13 سال و چندماهش هست و امسال میره کلاس هشتم. اولین گروهی بودن که کلاس ششم داشتن. خدا رو شکر هر دو ترم معدلش 20 شد. مامان خانم گل ایشالا هر جا که هستید خوب و خوش باشید.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام ببه همه مامانای خوب آنجلا جون خدا حفظش کنه از خدای مهربون میخام در همه حال پشت و پناه بچه هامون باشه .این خیلی خوبه که دختر خانمت مشکل درسی نداره و معدلش بیست شده . مدرسه معمولی میره ؟ کلاس هفتم سخته ؟ عربیش چه طوره ؟ بچه ها راحت با این همه معلم کنار میان ؟ می بینی چقدر استرس دارم ! باز این همه سئوالم معلومه !!. مخصوصا اینکه امسال از تمام دوستاش جدا میشه و میره یه مدرسه ای که هیچ کدام از دوستاش اونجا ثبت نام نکردن .
مامان خانم گل عزیز این درد مشترک همه بچه های این دوره و زمانه است که مثا اینکه دور از جونشون ب ا س ن ندارن و نمیتونن بشینن . البته همین که همکاری میکنه و ریاضی میخونه یا لغت انگلیسی حفظ میکنه باید ممنونش باشی . دختر های من فقط وقت میگذرونن . با وجود اینکه دو سال بیشتر که کلاس زبان کانون میرن بازم متاسفانه اونجوری که من میخوام پیشرفت نکردن . باورتون میشه اگه بگم حتی رغبتی هم به تماشای کارتون با زبان اصلی ندارن ؟! یعنی انگار شکنجه میشن که کلاس زبان میرن منم تهدیدشون میکنم که اگه بخاید نرید کلاس ، زبان فرانسه هم به کلاس زبانتون اضافه میشه !
سلام دوستان عزیز من اومدم با یه مشکل جدید ، تو رو خدا اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید 4 شنبه شب نوبت دکتر غددش بود بردیمش قدش 142 سانت بود دکتر گفت من الان روی یه شمشیر دولبه قرار دارم و شما باید ریسک درمان رو بپذیرید گفت به نظرم مراحل بلوغ دخترتون خیلی جلو رفته و ما باید امپول تاخیر بلوغ رو شروع کنیم از طرفی چون من سابقه رشد سه سال گذشته اش رو ندارم نمیتونم با صراحت بگم جهش رشدیش انجام شده یا نه ؟ حالا شما باید ریسک درمان رو بپذیرید چون اگه الان این آمپول تزریق بشه این رشدهای یک سانت و نیم سانتش هم دیگه قطع میشه
من دیگه بخدا دیوونه شدم مگه هر بچه ای میره دکتر از سه سال قبل تحت نظره ؟ خوب من در برابر این ریسک چه کنم ؟ دکتر میگه تصمیم بگیرید زیاد فرصتی ندارید . میگم چقدر تاثیر داره میگه معلوم نیست ، میگم هورمون چقدر تاثیر داره میگه بازم معلوم نیست میگم هیچکار نکنیم قدش چقدر میشه ؟ میگه اونم معلوم نیست پاک منو دیوونه کرده این دکتر ( ضمنا موهای زیر بغلش از هر طرف فقط یک تار مو دراومده ) تو رو خدا بگید چیکار کنم من شهرستانم دکتر رزاقی آذر هر روز مطب هستن ؟ من برم قبول میکنن ویزیت کنن؟
سلام چکاوک جون عزیزم اول باید استرس ونگرانی رو از خودت دور کنی و ریلکس باشی در غیر این صورت این ناراحتی و استرس رو به دخترت هم منتقل میکنی. عزیزم خودت چند سالگی پ ر ی و د شدی؟ معمولا دخترها مث ماماناشون میشن. میشه بهم بگی کدوم شهرستان زندگی میکنی ؟ اگه میتونی بیای شیراز برات وقت دکتر کرمی زاده میگیرم کارش عالیه. خانم هم هست. چکاوک جون دختر من چند سال قبل از بلوغش رشد موهای زایدش شروع شد بردمش دکتر گفت اصلا نگران نباشید این تنها دلیل بلوغ زودرس نیست در مورد آمپول با یه دکتر دیگه هم مشورت کن. ایشالا که بهترین تصمیم رو بگیری. اگه فکر میکنی که با زدن آمپول چیزی تغییر نمیکنه به نظرمن این کار رو نکن. روی تغذیه و ورزشش بیشتر تمرکز کن.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
تصمیم گیری خیلی سختیه به نظر من پیش یه دکتر غدد دیگه هم ببر ببین اون چی میگه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هزار آسمان عزیز: دخترم مدرسه معمولی میره. کلاس هفتم سخت نیست فقط حجم درساش زیادتراز ششم هست. عربیشون به نظر من و دخترم سخت نبود یه کم باید حفظیاتشون قوی باشه. البته اینم بگم من تو فصل امتحانات کلاً موبایل رو از دخترم میگیرم و خودش هم چون با دوستاش توی درس رقابت داره قبول میکنه و اصلا اسم موبایل و بازی کامپیوتر و ... نمیاره. درکل حرفی رو که بهش میزنیم میپذیره چون میدونه که به صلاحش هست.
اینم شماره دکتر رزاقی آذر 66403383 چکاوک جون میتونی زنگ بزنی و ببینی چه روزهای توی مطب هستن . معمولا منشی میگه وقت نداریم . اما تجربه خود من این بود که رفتم مطب نشستم و بالاخره رفتم تو و دخترم رو ویزیت کرد . در ضمن عزیزم توی همین پست دختران 80 خیلی در مورد قد دخترت گفتی و نوشتی که قدش چقدره . میتونی اینجوری سابقه رشد قدیشو رو حداقل در یک سال گذشته در بیاری یادمه دفعه اول نوشتی 138 سانته و حالا نوشتی 142 که به نظرم خوب رشد کرده . چکاوک جون باور کن جهش رشدی بچه بعد از پری شدنشونه . اینو من خودم تجربه کردم
خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم تو این زمینه ها کمکت کنم. من از سایت مدرسه نیوز براش سوالات امتحانی در میارم خیلی کمک کننده هست. از اول مهر با این سایت همراه هستم. راستی یه چیز دیگه هم که بسیار بسیار کمک کننده بود کتاب کلاغ سفید بود یه کتاب جامع که ریز به ریز سوالات متن + سوالات آخر درس مربوط به همه کتابا رو داره. دخترم زیاد از روی کتاب نگاه نمیکرد چون این کتاب جامع و کامل ج داده و جوابهای معلم هم همین بود.
سلام دوستان انجلا جون دخترتون با دختر من همسنه دختر منم امسال میره هشتم هزار اسمان جون همونطور که انجلا گفتن درسهای هشتم بیشتره ولی بچه ها فکر نکنم مشکل پیدا کنن این عربی پارسال فکر من رو هم خیلی مشغول کرده بود ولی خداروشکر جزو یکی از دروس مورد علاقه دخترم قرار گرفت و با اشتیاق میخوندش
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
چکاوک جون واقعا درکت میکنم گاهی اوقات این دکترا واقعا ادم رو فقط گیج و پریشون میکنند،دکتر رزاقی خیلی معروفند و معمولا تشخیصشون دقیق هستش اگر میتونی حتما ببرش پیش ایشون بعد درباره امپول رشد تصمیم بگیر ،در رابطه با جهش قدی هم چیزیه که خودت متوجه میشی یعنی وقتی اتفاق بیفته کاملا ملموسه که مثلا در عرض سه یا چهار ماه کلا بچه کشیده تر میشه ببین همچین چیزی رو تجربه کردی یا نه،دررابطه با مراحل بلوغ هم همین خانم رزاقی به من گفتند اول موهای زاید زیر بغل و نواحی تناسلی بعد شروع رشد سینه و مرحله اخر پریود دختر من هم مراحلش دقیقا همین بود شاید بهتر باشه که نظر ایشون رو هم جویا بشین
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
2810