2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 182 پست
پاییز ما قهرمون اینجوریه که سرسنگینیم قبلا حتی حرف هم نمیزدیممثلا خرید داشته باشم و … انجام میدیمهمس ...

در کل اینا اسمش قهر ودعوا نیست دلخوریه ماهم همیمنیم یادم نمیاد قهر به اون معنا کرده باشیم ولی همین قد هم من طاقت ندارم ومثل تو بهم میریزم واینو قهر میدونم🤭🤣🤣کار خوبی هم کردی که تو اینستا اون کیلیپ رو فرستادی بنظرم بیشتر بکشون سمت خودت این حق توئه♥️♥️♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من اصلا به رو خودم نیاوردم که فهمیدم کنسل کردهفدات آره گفتی😘😘😘😘😘♥️♥️♥️دیشب رفتم خرید شال و شومی ...

کار خوبی کردی👏👏👏حتما اون کارو کرده ببینه تو واکنش نشون میدی دید ندادی پشیمون شد😁🤭 مبارکت باشه بنظرم تو باید بخری چون بلاخره هم سمت همسرت هم سمت خودت تعدادتون بالاست ودورهمی دارین لازمت میشه فقط هروقت دیدی زیاد شده ببخش به بقیه که خونه خلوت بشه من یه چند وقتیه که حساب شده تر خرید میکنم ویکم رو طلا متمرکز شدم چون واقعا لازمه که پس انداز کنم (میدونی که شرایطمون رو) وگرنه منم عاشق خریدم انقد بهم مزه میده😍😍😍همیشه میگن منو تو بازار بعد۱۲۰دفن کنین🤣🤣🤣🤣🤣 

منم رفتم برای بله برون یه پیراهن پلیسه (از کمر پلیسه میشه) خریدم رنگ زیتونی.یه دوتا شال هم هفته ی پیش خریدم. گفتم از الان برای عروسیشونم پول بذارم کنار که بهم فشار نیاد( شب عروسی....پاتختی...رخت برون....رخت میارن....شبها...) و چون من اینهمه سال جشنی نداشتم هیچ لباس مجلسی هم ندارم تازه استارت زدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خودش رو دست بالا نمیدونه اتفاقاهمیشه یه طوری برخورد میکنه که نشون بده کاملا خاکی هستاما رفتارهای ...

چه ربطی به شانس داره خب دختراشم میخوندن مگه الان بابا وننه های ما سواد ندارن ما هم نباید درس میخوندیم 😐 این زیاد تو فکرش درگیری درست میکنه برا خودش نمیشه کاریش کرد بنظرم هر کاری کنی این یه چی از توش در میاره.... حنا تو مراسم پدرشوهرم دخترداییم دعوت بود بهم گفت حواست باشه جفت جاریات حسودن خواهرشوهرت سادست....من گفتم نه اون جاریم اصلااااااا....تازه به حرفش رسیدم وبهم ثابت شد....هرچی میخریدن سعی میکردم ازش پنهون کنم یا یه جوری طی کنم که حسادت نکنه دلش نشکنه عید مهدی برام به دستبند خرید بعد شام خونه ی جاریم بودیم همون شب(خودم البته وسایل داده بودم کامل) بعد داشتیم میرفتیم دستبند رو از دستم در اوردم گفتم شام رو با خوشی بخوره🤕 بعد آخرشب پسرش برا آجیل لج کرده بود من گفتم بریم بالا بهت بدم جاریم گفت منم میام که بیارمش گفتم باشه هممون اومدیم مهدی هم اومده بود.... دستبند رو میز آیینه بود اصلا حواسمون نبود یهو اومد سمت آیینه گفت ااا اینو الان خریدی 🤕🤕🤕🤕اصلا قیافش رو باید میدیدی🤦تا همین ماه قبل دلم میسوخت ولی دیگه تصمیم گرفتم اصلا دلم نسوزه به خودم بیشتر برسم شغل شوهرامونم یکیه اونا چندسال زودتر از من زندگیو شروع کردن میخوان عقل داشته باشن به من چه والا هی مراعات کنم.

چه ربطی به شانس داره خب دختراشم میخوندن مگه الان بابا وننه های ما سواد ندارن ما هم نباید درس میخوندی ...

چه میدونم والاااا

دختر داییت آدم شناسه ایوول بهش

چه عقده ای و حسودن

دیشب لباسامو انتخاب کردم 

فقط موند اکسسوری 

من ترسم از این از شوهرم پول بکشن وگرنه اصلا برام مهم نیستن بخدا

کار خوبی کردی👏👏👏حتما اون کارو کرده ببینه تو واکنش نشون میدی دید ندادی پشیمون شد😁🤭 مبارکت باشه ب ...

باورت میشه با اینکه جمعیتمون زیاده ولی از هردو طرف مراسم و اینا نداریم زیاد

اما من میگیرم دوست دارم لباس ♥️

من زیاد اهل بازار نیستم اما برم میخرم 😁

خریدن رو دوست دارم

دور ا جونت عزیزممم

مبارکت باشه عزیزمممم

قطعا خوش سلیقه هستی😍😍

من کلی لباس مجلسی خریدم اما چون چاق شدم هیچکدوم اندازم نیست🥴

در کل اینا اسمش قهر ودعوا نیست دلخوریه ماهم همیمنیم یادم نمیاد قهر به اون معنا کرده باشیم ولی همین ق ...

آره فرستادم که بفهمه من به چی حساسم

نمیگفتم همیشه چون روم نمیشد الان علنی اعلام میکنم یه چی حساسم

چه میدونم والاااادختر داییت آدم شناسه ایوول بهشچه عقده ای و حسودندیشب لباسامو انتخاب کردم فقط موند ا ...

آره چون خودش۷تا جاری داره...خب بسلامتی😍 تهرانم بعضی جاها برف باریده بیا و کیف کن😍 سمت ما سوز🤣کوه امروز قشنگ معلوم بود کمی خیلی کم روش برف نشسته بود...

از پس انداز همسرت اطلاع داری؟ میگم تاحالا ازین روش استفاده کردی: مثلا خودت پیش قدم شی بگی برا خواهرت چیزی بخر دست خالی نرو بعد همسرت یواشکی کمک نکنه؟

من ازهمون اول ازین روش استفاده کردم میدونی چرا: ماه اول که عقد کردیم قرار شد پسرا پول بذارن که یه دستی به خونه ی روستا بکشن....یه روز که خواهرشوهرم خونمون بود من گلاب به روت دسشویی بودم وقتی اومدم بیرون یه تیکه حرفشو شنیدم وسریع قطع کرد این بود خیلی خیلی آروم حرف میزد با مهدی:کلا۵۰هزار تومن پول دارن منظورش به همون جاری به اصطلاح خوبم بود....  یه سری هم من تو عقد من رفتم شهرمون مهدی فک کنم برنج خیلی زیادی رو داد به پسرعموش وبه من نگفت من فهمیدم ولی همین دوتا برام زنگ خطری شد و حواسمو جمع کرد جنجال هم بپا نکردم طوری شده که یه آدامس بخره خودش میگه....

شوهرای ما بد نیستن دلسوزن....همین مهدی چرا دیر اومد خواستگاری چون داشت بدهیای داداشش رو پاس میکرد... اونوقت اینا انقد نمک نشناسن یه سراغ نمیگیرن...

آره فرستادم که بفهمه من به چی حساسمنمیگفتم همیشه چون روم نمیشد الان علنی اعلام میکنم یه چی حساسم

حنا همیشه مستقیم حرف بزن من همه ی حس هام رو مستقیم به مهدی میگم امروز تو یه تاپیک یکی از کاربرا گفت تو مدرسه ی بچش کلاس آموزشی برا مادرا گذاشته بودن مشاوره میگفت: اگه از دست همسرتون یا بچتون ناراحتین مستقیم بگین من ناراحتم من عصبی ام...نگید تو الی تو بلی....

همین تایم پریود بهش بگو بخاطر چی حالت اینطوریه...بخدا انقد تاثیر داره مردا مثل ما نیستن نگفته همه چیو مو به مو بفهمن 

باورت میشه با اینکه جمعیتمون زیاده ولی از هردو طرف مراسم و اینا نداریم زیاداما من میگیرم دوست دارم ل ...

مهدی اینا هم الکی زیادن وهیچ دور همی ندارن اون جاری عفریتم باز حداقل اهل دعوت وفلان بود...انگار از همدیگه فرار میکنن چندشب پیش بیرون بودیم پارکینکمون مشاع هست یعنی ما وبرادرشوهرم وخواهرشوهرم....بعد قبل بیرون رفتنمون دخترش اومد سوییچ رو برداشت من فک کردم که میخوان جا به جا کنن چندباری بیرون رو نیگاه کردم دیدم خبری نیست...به کیان گفتم برو سوییچ رو بگیر بریم پارکینگ ماشین رو روشن کنیم تا بابا بیاد ماشین گرم شه....رفتیم بیرون وبرگشتیم دیدم دخترخواهرشوهرم اومده و آقاهه واحد روبه روییشون اومده که ماشین اینا رو بذاره جلو در😐😐😐😐یعنی هنگ کردم خودش رانندگی بلده....شوهره خوابه خب بیدارشه چی میشه مگه بدتر ازون داداشت هست تو سوییچ میدی مرد غریبه جا به جا کنه 🤦🤦🤦 مهدی انقد عصبانی شده بود....

مبارکت باشه بخرو کیف کن😍 بنظرم این لباسی که گرفتم بدرد بله برون میخوره اگه اونجا عکس انداختم برات میذارم.منوببینی بعد اینهمه مدت🤭

مهدی اینا هم الکی زیادن وهیچ دور همی ندارن اون جاری عفریتم باز حداقل اهل دعوت وفلان بود...انگار از ه ...

اون عفریته خانمم احتمالا خواسته سر در بیاره مهمونی میگرفته😂

واقعا چقدر بیفکر و ساده س

منم از دستش عصبی شدم والا

میارکت باشه😍😍

آره خیلی دوست دارم ببینمت😘

مهدی اینا هم الکی زیادن وهیچ دور همی ندارن اون جاری عفریتم باز حداقل اهل دعوت وفلان بود...انگار از ه ...

پاییز دیشب برادرشوهرم از خارج اومده بود

همسرم زنگ زد به باباش

اون نمیدونم چی گفت

غر زد که زیاد پول خرج میکنه برادرشوهرم

شوهرم آره بابا قدر نمیدونه وقتی لنگ شد قدر میدونه

آدم نباید پولاشو الکی هدر بده و ….

قشنگ مشخصه علت نرفتن سفر و خرج نکردن برای خودش برای تایید گرفتن از اوناست 

ولی من حسابی خرج میکنم دیشب گفتم گوشی ۱۶ میخوام رنگ طلایی

میدونم رو این گوشیم باید ۸۰ تا بزارم میشه باهاش طلاهم بخرم اما میگم استفاده کنم حداقل پول دارترم از اونا یه پله بالاتر باشم🤣

حنا همیشه مستقیم حرف بزن من همه ی حس هام رو مستقیم به مهدی میگم امروز تو یه تاپیک یکی از کاربرا گفت ...

پاییز شاید چون من از اول مستقل بودم قوی 

روم نمیشه بگم 

میدونی همسرم دید من دارم خرید میکنم

تو بیرون رفتن به خواهرم گفتم بچت نمیاد خودت تنها برو سینما کافه و …

گفتم من مجرد بودم همیشع میرفتم خونه خواهرم چه تهران چه کرمانشاه تنها بیرون میرفتم 

میگفت چرا با آبجی نرفای گفتم اون گیر بود اما من نمیتونستم چون اون گیر هست نرم

صبح دیدم رفته پروازمو ثبت کرده

یه چیز دیگه هم هست چون اهل گفتگو نیست همیشه دست پیش میگیره ته همه صحبتا رو به دعوا ختم میکنه من دوست ندارم حرف بزنم

کلا یا تو دعوا غر میزنم حرف میزنم مسج میدم

یا تو کلیپ ملیپ براش حرف دلمو میفرستم

آره چون خودش۷تا جاری داره...خب بسلامتی😍 تهرانم بعضی جاها برف باریده بیا و کیف کن😍 سمت ما سوز🤣کوه ...

پاییز اینجا هم به شدت سرد شده 

من بخاری رو تا آخر زیاد کردم

بخاطر آلودگی تعطیل شدیم

اینا برنامه چیدن برای کردان🥴🥴تو این سرما

ما برسیم باید بخوابیم

صبح بعد از صبحانه راه بیفتیم 

یک شب ویلا

روز بعدش برگردیم پرواز داریم

آره چون خودش۷تا جاری داره...خب بسلامتی😍 تهرانم بعضی جاها برف باریده بیا و کیف کن😍 سمت ما سوز🤣کوه ...

آره خبر دارم

ولی گفتم اگر بفهمم هزارتومن بدون هماهنگی من خرج میکنی زندگیمون تمامه

البته خواهره روش نمیشه بکشه از همسرم تظاهر میکنه شرایطش خوبه

بابا و مامانه و داداش بزرگه هدفشون کندن از همسرم و خراب کردن زندگی منه

حواسم بهش هست

راستی یه سوال دارم پاییز گردش حساب بلو بانک رو چجوری میشع گرفت؟!!

اس ام اس میاد ؟؟

همه گردشاش رو دارم اما بلو رو نه

آره خبر دارمولی گفتم اگر بفهمم هزارتومن بدون هماهنگی من خرج میکنی زندگیمون تمامهالبته خواهره روش نمی ...

بلو فقط پیام میاد فلان مبلغ از حساب شما پرید فلان مبلغ نشست.... باید بری داخل برنامش اونجا نوشته گردش مالی رو با تاریخ....بعد گزارش مالی رو هم میتونی چک کنی.