2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 182 پست
پاییز فدات شممم ای جانممممواقعا خریدن مهم نیست مهم بفکر بودنپاییژ الان همسرم زنگ 😍😍😂😂😂گفت گوشی ...

دقیقا♥️♥️♥️♥️ساده نیستما مثلا بگم به کم قانعم نه چون به وقتش طللا خریده یا چیزای دیگه خریده مثلا همین چندروز پیش یه دونه تیشرت میخواستم اون گفت ۳تا رنگی که خوشت اومد بردار منم برداشتم🤭ولی وقتی میدونم داره همزمان به قسط به کادو و به هزینه های جشن فکر میکنه وقت زیاده خواهی نیست....

این زنگه بیشتر از آیفون مزه میده و اون جمله  ی خواسته بودی هنوزبیشترتر تر چون میدونه که چی خواسته بودی....

حنا یکی نیازبه پس انداز داشته باشه خب میگم طلا بخر پس انداز کن ولی اگه حسابت پروپیمون هست وطلا هم زیاد داری آیفون۱۶بخر کیف کن من خیلی دوسش دارم خوش دسته ریجستری ۳۰تومنه داداشم میگفت۱۰تومن😏😏😏 یعنی دروغ گفت؟؟؟؟الان تو میگی۸۰باید بذاری تا ۱۶ریجستری شده بخری ولی اون آیفون۱۳داشت پرو هم نه ۱۳معمولی داشت رفت۱۶ بدون ریجستری خرید میگه ۱۰تومن گذاشتم رو گوشی قبلیم....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از اون اتفافا ماه قبل خریدیم منم میخورم خوشمزه س

از جای مطمئن بخر ازینا که خودشون تولید میکنن.من دلم خواست سفارش بدم چندوقتیه پیجش رو دارم شهر خشت هست.... از یکی از کاربرای سایت خرما سفارش میدم ولی اینا رو نداره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برمخدا برات حفظ کنه بچه هاتوتوکل برخدا حتما میده فقط زمانش برای ما معلوم نیست

قربونت برم.الهی خدا خیربده و دلتون رو شاد کنه🤲🤲🤲🤲

دریغ

برو مشاور باید به مرد اقتدار بدی تا نخواد با کتک زدن قدرت نمایی کنه الان شوهرت احساس خلا دذره

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 

دقیقا♥️♥️♥️♥️ساده نیستما مثلا بگم به کم قانعم نه چون به وقتش طللا خریده یا چیزای دیگه خریده مثلا همی ...

میدونم چی میگی عزیزممم

منم مثل توام 

خب طبیعیه 

واقعا دیشب پرسید چه رنگ میخوای بخری

گفتم طلایی

والا من دارم 

اما چون حدید اومده قیمتا یکم بالاست

اینجوری قیمت دادن به همسرم

۱۳ شاید گرونتر بوده چون ریجستر داره

اما ۱۴ من رو گفتن ۵۰ برمیدارن

باید ۸۰ بزارم تا بتونم بخرم ۱۶ رو 

چندماه دیگه سی چهل تومن ارزونتر میشه البته

نمیدونم چیکار کنم🥴چون تازه لپ تاپ هم خریدم

از جای مطمئن بخر ازینا که خودشون تولید میکنن.من دلم خواست سفارش بدم چندوقتیه پیجش رو دارم شهر خشت هس ...

پاییز کنار جاده همون موقع جلوت باز میکنن و میفروشنن 

جنوب بیای خیلی میبینی این صحنه رو 

یه بار برات عکس میگیرم خصوصا به سمت شهرهای دیکه که میریم

ما از هندیجان خریدیم ماشین ظرفشویی رو هم اونجا خریدیدم بوش هست اما فر رو از نمایندگی اول ازدواجمون خ ...

پس آدم پول بده میتونه لوازم برند رو پیدا کنه. دقیقا حرکاتشون مثل تازه به دوران رسیدس من انقد جلو مهدی سختم میشه🤕🤕🤕اون دفعه کلا آنتن تو اون روز ضعیف بوده میگه چیه چسبیدی به اندروید🤕🤕🤕🤕خب حنا من الان دوتا بچه دارم باید مغازه بخرم خونموبزرگتر کنم میگه طلاتو بفروش آیفون بخر خب من میخواستم میرفتم میخریدم نیازه که تو بگی طلا بفروش آیفون بخر اونوقت یه چسه پس انداز برای بچه هام نداشته باشم منم عین خواهرت سرمایه نقدی ندارم همش زمین هست که فعلا راکد هست حدااقل طلا پول نقد هست بدردمون میخوره شوهرم جلو کی دستشو دراز کنه که ما تو دستمون آیفون داشته باشیم.

دقیقا درست گفتی ویلا رو واین یعنی فکر اقتصادی من دیگه به داداشم هیچ راه کاری نمیدم اینهمه میگفتم قبل ازدواج به فکر سروشکل خونه باش گوش نداد حتی یه بالش درست درمون ندارن گفتم یه بالش بخر بهش برخورد الان چندروز پیش زنگ‌زده میگه من دختره رو بیارم تو این خونه😐😐😐😐 فکرمیکردم مامان خونه ی ۲۰۰متریشو میفروشه و میده این یه واحد۱۰۰متر نوساز میخره وبقیشم تو روستا ویلای لوکس میسازه وبا مابقیش جشن توپ میگیرن ومسافرت میره و....الان خورد تو‌پرش....

وای از خانواده شوهر نگو ک دلم خونه فاصلمون خیلی زیاده سال تا سالم فوقشرمن برم خداییش خواهرشوهرام س تاهستن گلن تاحالا اذیتی ازشون ندیدم اما اماااااان ازمادرشوهر فقققققط ازمن گلگی داره ولم نمیکنه انگار نافشو ب گله بستن مریضه فقققققط گلگی میکنه جاریم بچه دارشده زنگ زدم ب برادرشوهرم ب جاریم تبریک گفتم چون مادرشوهرم بااونا تو ی حیاطن بعد ازهمممه گلگی فرساده ک چرا عروسم بمن زنگ نزده بگه خدانوتو نگهداره. بازم بهش زنگ میزدم ولی انقد بمن بدکرده دوسندارم ریختشو ببینم

پاییز کنار جاده همون موقع جلوت باز میکنن و میفروشنن جنوب بیای خیلی میبینی این صحنه رو یه بار برات عک ...

چه عالی 😍😍😍😍من شانسی که اوردم قبل گرونیا بوده تونستم مارکای سامسونگ وال جی وبوش بخرم.امیدوارم بعدا هم پولم برسه بیام ازین مارکا بخرم هیچی اینا نمیشه. ممنونم😍😍😍حنا من تصمیم گرفتم دوسه هزارمتر از زمینارو بفروشم تهران مغازه وخونه بخرم دعا کن کارم پیش بره دلم میخوادکمی بی دغدغه زندگی کنم روستا مگه چقد میرم من....تازه من زمینام کنار زمینای داداشمه و دوس ندارم نزدیکش باشم اخلاق نداره حس میکنم کیان هم حتی بعدا باهاش نمیسازه.... نظرت چیه؟

واویلا تاپیک مال سه سال پیش چون توش چت میکنیم همه دارن نظر میدن😂😂😂

اییییی آره من مشغور نوشتم دقت نکردم وای🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤣🤣🤣🤣🤣 آقا حل شد قضیه نیایین😁😁😁😁

پس آدم پول بده میتونه لوازم برند رو پیدا کنه. دقیقا حرکاتشون مثل تازه به دوران رسیدس من انقد جلو مهد ...

دقیقاااا

پاییز عزیزم منم اگربچه داشته باشم انقدر خرج نخواهم کرد

الان چون بچه نداریم نقش بچه های ذوق زده رو برای شوهرن بازی میکنم بخدا

خب من خرج نکنم خرج میتراشن براش

ول کن داداشت رو 

عقلمون رو بدیم دست اونا یکمون گرو نه

بهش میگفتی از پولای بابا برای خودت داری خرج میکنی یه آیفون هم برای من بخر پول بابامه راه دوری نمیره

چه کلاسی هم میذاره برات

چه عالی 😍😍😍😍من شانسی که اوردم قبل گرونیا بوده تونستم مارکای سامسونگ وال جی وبوش بخرم.امیدوارم بع ...

انشالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بنظرم فکر عالی هست

به شرط اینکه همش رو نفروشی 

چون بعدها دلت میخواد بری اونور جا و مکان و زار و زمین هم داشته باشی

اگر هم خریدی حتما به نام خودت باشه نه همسرت