من شهریور شروع کردم و سال اول قبول شدم یعنی ورودی دوازدهم بودم
چجوری؟
فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه نکته خاصی هست ک شد برات تجربه تو کنکور بهم میگی؟
زیاد وقتتو رو درسنامه و فیلم آموزشی نذار و فقط تست بزن و تا جایی که ی سری سوالا رو دیدی تو ذهنت جواب بیاد
تجربه من اینه(آزمون و تست پوششی)باعث موفقیت خودم شدن متن خوانی های مستمر زیست که ی وقتایی شبا قبل خواب این کتاب کوچولو های جیبی هست واسه زیست و شیمی اینا رو میخوندم و بعدش میخوابیدم اینم خیلی کمکم کرد به نظر خودم
زیاد وقتتو رو درسنامه و فیلم آموزشی نذار و فقط تست بزن و تا جایی که ی سری سوالا رو دیدی تو ذهنت جواب ...
کنکور سال های قبل چی؟؟؟؟؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
وآسه چی کی زدم شون منظورته؟اونا رو گفتم اسفند و فروردین تو ازمونای سع روز یکبار میزدم
تاثیر داره؟ من وقت ندارم چه کنم ؟ فق کنکور سال های قبل بزنم؟ چه ازمونی میدادی؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا ی سوال بود واسه ریاضی بود شمارش بدون شمردن دهم هست سال ۹۲ اومده بود عینا بدون تغییر تو ۹۸ هم او ...
ممنون
1
5
10
15
20
25
30
35
40