نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ترم یکو مبخوای امتحان بدی مثل بچه ها؟ اگه اینجوریه برو از به دهمی بپرس امتحان ترمشون تا کدوم بخشه و یا خودت ببین کتاب چند تا فصل داره اصولا نصفش میشه ترم یک.
جزوه هم که نمیدن خودت باید بخونی یا کلاس بری یا از فیلمهای الا استفاده کن. توی گوگل هم سرچ کنی برات جزوه های خوب میاره
ترم یکو مبخوای امتحان بدی مثل بچه ها؟ اگه اینجوریه برو از به دهمی بپرس امتحان ترمشون تا کدوم بخشه ...
نه عزیزم من دانشگاه قبول شدم
عربی دوازدهمم
و ریاضی دهم از سال های گذشته دارم
گفتن ریاضی داخلیه جزوه بگیرید میگیمکجا رو بخوانید ولی عیچییی نگفتن خیلی زیاده شنبه امتحانه چی کار کنم 😭
عربیهام کل کتابه لعنت بع جفتش