یکی دوماهه شپش بدن گرفتم دارم نابود میشم بدنم کلا زخمه نمیدونم چیکار کنم امروز فهمیدم دلیل زخمام و خارشام شپش بدن بوده.توروخدا بگید چیکار باید بکنم بره😔
سلام وقت بخیر منم فکر میکنم چند مدت به شپش بدن مبتلا شدم میشه بفرمایید نشونش چی بوده؟ ممنونم میشم ...
سلام عزیزم خارش خیلی زیاد بدن معمولا کشانه ران زیر بعل لای انگشت ها و یجوری شبیه زخم و تاول بین انگشت ها میزنه اونم توی بعضی از آدما ولی نشانه اصلیش خارش شدید بدن هست و قابل سرایت به بقیه اهل خانواده ب دکتر پوست مراجعه کنید تشخیص بدن چیه خیلی مریضه بدیه حتما درمان بشین تا بقیه هم مبتلا نشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم من خیلی سال پیش مبتلا شده بودم دکتر تشخیص داد گاله شوهرم از همکارش گرفته بود که به ما انتقال داد آخرین مرحله ای که رفتیم شامپو شپش گیلارانکو گرفتیم و زدیم به کل بدن از گردن به پایین بعداز ۱۲ ساعت شستیم و ۳ روز بعد دوباره تکرار کردیم کل ملافه و لباس و پتو هرچی که استفاده کردیم تو آب جوش گذاشتیم ۲۰ دقیقه جوشید لیف و شونه و لباس زیر حوله هم کلا انداختم رفت شما چه علائمی داری فک میکنی از کجا گرفتی
دخترم شپش سر گرفته بود خودم تونستم درمانش کنم اما خودم هنوز درگیرم کم میشه اما ریشه کن نمیشه خیلی ک ...
شپش سر که به بدن نمیره گلم امکان نداره شپش بدن زیر پوست زندگی میکنه شما یه محلولی هست به ایورپل فک کنم اسمش این بود تو یه شیشیه کوچیک هست نوشته قرمز داره نت بزنی میاره بگیر بزن یه بار بزنی کافیه خلاص میشی هم تخم هم شپش وسایلاتم با آب جوش بشور نتیجه گرفتی دعام کن
سلام عزیزم اگر مطمئنی که شپش بدن گرفتی راهشو من میدونم ک خوب خوب بشی ولی حتما باید مطمعن باشی شپش بد ...
عزیزم من یه سوال دارم. شپش بدن داخل پوسته و با چشم دیده نمیشه درسته؟ یعنی خیلی ریزه و با چشم غیرمسلح دیده نمیشه؟ یا دست و پا داره و قابل دیدنه؟ یه چیزایی تو پوست من هست قدر یک سر سوزن بعصیاش سیاه بعصی قرمز. حتی از سر سوزن هم ریزتر. نیشم میزنن شدید. وقتی پماد یا شامپوی شپش میرنم تازه قدر اون سرسوزن سیاه یا قرمز میشن و میشه دیدشون وگرنه تا قبلش غیر قابل دیدن هستن. انگار توی پوست هستن. میشه کمکم کنی؟ به نظرت این شپش بدنه؟ یا چیه؟
عزیزم یه چیزایی تو پوستمون هست که نیشمون میزنه. با چشم دیده نمیشه فقط وقتی سرکه یا کرم شپش میزنیم به اندازه سرسوزن نقطه ی سیاه یا قرمز میشن. الان دوساله نتونستیم از شرشون خلاص شیم. اینا چیه ن به نظرتون؟ شپش بدن مگه قابل دیده شدن نیست؟ میگن قدر یک کنجد باید باشه
نمی دونم خسته شدم واقعا نمی دونم این چی بود افتاد به جونم کلافم کرده
عزیزم یه چیزایی تو پوستمون هست که نیشمون میزنه. با چشم دیده نمیشه فقط وقتی سرکه یا کرم شپش میزنیم به اندازه سرسوزن نقطه ی سیاه یا قرمز میشن. الان دوساله نتونستیم از شرشون خلاص شیم. اینا چیه ن به نظرتون؟ شپش بدن مگه قابل دیده شدن نیست؟ میگن قدر یک کنجد باید باشه
شپش سر که به بدن نمیره گلم امکان نداره شپش بدن زیر پوست زندگی میکنه شما یه محلولی هست به ایورپل فک ک ...
نازنین خانم ببخشید شپش بدن آیا به چشم دیده میشه؟ من یه چند وقته یه چیزای ریز سیاه قدر سر سوزن کل بدنم نیش میزنه حتی سرم هستن راه رفتنشو حس میکنم و نواحی تناسلی و همه جا. نمیدونم اینا چین؟