2777
2789
عنوان

بستن دهن زنعموی بی چاک و دهن با کلیییییی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 109 پست
رفتم سه تا پست آخرتو خوندمببین درسته باید باهرکسی مثل خودش رفتار کردولی الان مشکل اصلی تو خواهرت و ر ...

من خیلی کاربری عوض کردم ، کاش کاربری اصلیم بودش ، اونوقت متوجه میشدی من ی آدم کاملا ریلکس و بدون حاشیه و بیخیال بودم

خیلی اذیتم کردن به اینجا رسیدم

معدمم پارسال مدت ها توی تنش و درگیری و استرس بودم زخم شد

الان کلی مشکل دارم ... متاسفانه من از ی نفر چندبار می‌گذرم بار آخر دیگه نمیتونم بگذرم تا زهرمو نریزم آروم نمیشم ، الان دلم سبک شده و حس خوبی دارم واقعا

اگه چیزی بش نمیگفتم واقعا داغون میشدم ...

و ممنون از وقتی ک گذاشتی🫂♥️

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی کاربری عوض کردم ، کاش کاربری اصلیم بودش ، اونوقت متوجه میشدی من ی آدم کاملا ریلکس و بدون حاش ...

برگرد به حالت قبلت بخاطر خودتو بچه و همسرت

با همه ی اینها هم قطع ارتباط کن 

اگرم خواستی ارتباط بگیری دوری و دوستی

سالی یکی دوبار ببینشون 🙏💚

به منم یاد بده😭😭😭😭من خیلی بی زبونم

زمونه یادت میده😔 یاد دادنی نیست 😔😔😔آدمای دورت که اذیتت میکنن بهت یاد میدن😔

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ما یه عروس از فیروزآباد فارس داریم قشقایی هستن ایشون میخپاستن برن خارج از کشور اومدن چند ترم اسپیکین ...

😂😂😂😂 فرقی نمیکنه لر ، لره 😂♥️

زمونه یادت میده😔 یاد دادنی نیست 😔😔😔آدمای دورت که اذیتت میکنن بهت یاد میدن😔

۱۴سال اذیتم کردن.ذاتا ارومم😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
برگرد به حالت قبلت بخاطر خودتو بچه و همسرتبا همه ی اینها هم قطع ارتباط کن اگرم خواستی ارتباط بگیری د ...

کاش دست خودم بود

خرابه های یک روح نمیتونن به حالت قبل برگردن

فقط دارم ارتباط مو کم میکنم تا به آرامش برسم

با مادرم تماس گرفتم توجیح شدن ک نیام تا هروقت ک خودم تونستم و دلم خواست اونوقت با خواست خودم میرم خونشون 

امشب هم اومدن خونم برای دیدن پسرم و ازشون پذیرایی کردم و یچیزای رو راجع ب زن عموم براشون روشن کردم

موضوع زن عموم هم رفع و رجوع شد و بلاکش کردم فعلا دوتا مشکل حل شده

نمی‌دونستم 😂😂😂پ چطور فهمیدی لرم

اون یه کاربر دیگه بود

من فکر کردم قشقایی هستید چون اون عروس فامیلمون قشقایی بود همچین چیزایی تعریف میکرد

اوناهم خیلی ازدواج فامیلی و رفت و آمد شدییبیدددد دارن

فقط چنتا انگشت شمار عروس داماد غریبه دارن 

شما اسم همسرشو اوردی چرا میگی بحث مادرشوهر بوده؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
برگرد به حالت قبلت بخاطر خودتو بچه و همسرتبا همه ی اینها هم قطع ارتباط کن اگرم خواستی ارتباط بگیری د ...

ورژن قبلی من 

بچه نداشت ، افسردگی پس از زایمان و خیلی از مشکلات بعد بچه دار شدن رو تجربه نکرده بود 

تمام زندگی سختم ی طرف ، موضوعات و مشکلات بعد بچه دار شدن ی طرف

من واقعا داغون شدم

۷ ساله این بشر زن عمومه و من ۸سال بود ک با عموم قهر بودم ، با وصیت پدر بزرگم مجبور به آشتی شدیم وگرنه من اصلا بااینا ارتباط نداشتم 

کاش دست خودم بودخرابه های یک روح نمیتونن به حالت قبل برگردنفقط دارم ارتباط مو کم میکنم تا به آرامش ب ...

ان شاءالله بهتر میشی ایناهم تجربه های تلخ زندگیه

امیدوارم خواهرتم شوهر کنه بره یه جای دوره دور مثلا شیروان تو استان خراسان شمالی 😂

شما اسم همسرشو اوردی چرا میگی بحث مادرشوهر بوده؟

موضوع اصلی به مادر شوهر مربوط بود