2777
2789

باید علاقه داشته باشی خیلی انرژی میبره ولی من لذت میبرم از کارم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید علاقه داشته باشی خیلی انرژی میبره ولی من لذت میبرم از کارم

علاقه رو دارم 

ببخشید شما آموزشگاه کار میکنیین 

درآمدش خوبه یا بد اگه میشه حدودی بگین البته اگه دوست داری🙏🏼

لطفا بگید Speaking چطور تقویت کنیم من یکسال مونده تموم کنم ولی نمیتونم حرف بزنم🥴

هی فیلم با زیرنویس انگلیسی ببین وسطش استپ کن تکرار کن با صدای بلند

با دوستات قرار بذارین انگلیسی باهم حرف بزنین کلا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

علاقه رو دارم ببخشید شما آموزشگاه کار میکنیین درآمدش خوبه یا بد اگه میشه حدودی بگین البته اگه دوست د ...

اموزشگاه قبلا. درامدش خیلی کم

ی مدت برا خودم کار کردم بد نیست خداروشکر

من با فیلم دیدن و داستان خوندن خلاصه گفتنش اسپیکینگم خیلی پیشرفت کرد

فیلمو خلاصه میکردی؟

آخه من هرکاری میکنم وقتی فیلم نگاه میکنم چون حوصلم سرمیره باید نکاه کنم به زیر نویس وگرنه نمیتونم 

بنظرت با داستان خوندن میتونم؟

مشکلم اینک نمیتونم جمله سازی کنم