2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا فرار کنیم

1907 بازدید | 81 پست

بهم میگه هزینه عروسی رو از خانوادم بگیرم 

بی سر و صدا خانوادم رو ول کنم 

بریم یه شهر دیگه زندگی کنیم 

ولی با خانواده خودت رفت و آمد کنیم 

دیگه نمی‌خوام با خانوادم رفت و آمد کنم 

به نظرتون خانوادش چیزی بهش گفتن ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه مگه با خانوادش مشکلی داره؟؟

خیلی دخالت میکنن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منن با خانواده شوهرم ارتباط ندارم شوهرمم دلش نمیهاد بره پیششون هر چند ماه یکبار فقط به مادرش زنگ میز ...

به نظرت چرا به این نتیجه رسیده ؟

😐😐فرار نکنه چی میشه خوانوادش می‌خوان چی کار کنن،چند سالشه شوهرت؟

نمیدونم چی گفتن که اینجوری میگه 

ما عروسی نگرفتیم 

هرچی هزینه برا شروع زندگی هم بود شوهرم از پول خودش داد از جعبه شیرینی خواستگاری بگیر تا اجاره خونه و خرید وسیله و جشن عقد و نامزدی و ....

با برادرا و خواهرانش اصلا ارتباط نداشتیم از اول الآنم همینطور 

فقط خونه پدر و مادرش می‌رفتیم دو سه ماهی یه وعده که دیگه اونم نمیریم الان ۴ ماهه نرفتیم 

پدر و مادرش هم حتی خونمون نمیان 

شاید سالی دو بار مادر شوهرم بیاد نیم ساعت بمونه و بره 

فقط پدر و مادر من میان ماهی یه بار 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷