2777
2789
عنوان

شپش بدن کمککک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14675 بازدید | 63 پست
شپش اندام تناسلی منظورته😯

اون دیگه چیه؟؟؟؟؟

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون دیگه چیه؟؟؟؟؟

اون اسمش شپش آنه هستش که تو ناحیه تناسلی میشه🤦‍♀️

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

نه عزیزم شپش  نیس گلم نگران نباش

شپش جاش نمیمونه رو بدن

احتمالا کک (حشره خونخوار)هستش

یا حساسیتی چیزی....

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
اون اسمش شپش آنه هستش که تو ناحیه تناسلی میشه🤦‍♀️

آهان من اینار و نشنیوم فقط شپش موی سر

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
آهان من اینار و نشنیوم فقط شپش موی سر

آخه این با توجه به پیشرفت بهداشت و اصلاح موهای زائد خییییلی کمه این نوع شپش 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

سلام عزیزم اگر مطمئنی که شپش بدن گرفتی راهشو من میدونم ک خوب خوب بشی ولی حتما باید مطمعن باشی شپش بدن یا گال گرفتی مادر بزرگ من هم گرفته بود اینجوری خوب شد اول همه ی لباسا پتو ملافه و هر چیزی که این مدت استفاده کردی بخصوص لباس زیر رو بالشی و هر چیزییی رو داخل آب داغ میجوشونی ۲۰ دیقه بعدشستشو میدی و بعد میری یه شامپو ضد شپش گیلارانکو میخری اگ سابقه تشنج داری یا بیماری عصبی نباید مصرف کنی بعد شب از گردن به پایین می‌مالید به کل بدنت حتی لای انگشتها کف پا و زیر بغل و خلاصه همه جاااا صب میکنی خشک بشه لباس تمیز نه از قبلیا ک توش شپش هست میپوشی میزاری ۱۲ ساعت رو بدنت بمونه بعد حمام میکنی و بازم لباس نو تمیز میپوشی میزاری سه روز بگذره دوباره تکرار میکنی شب میزنی ۱۲ ساعت میمونه و بعد میشوری دیگ تمام میشع راحت میشی فقط چیزایی ک گفتم رو مو ب مو انجام بده سوالی داشتی بپرس جواب میدم گلم این مرض هیچ راه دیگ نداره دکتر هم جواب نمیده فقط راهش همینه

پماد کلوبتازول بگیر بزن خوب میشه. دختر منم دستش اگزما میزنه ولی وسیعتر. بیشتر به یه نوع شوینده حساسیت داره مارکش رو نمیگم چون درست نیست. پماد میزدم شربت سیتیریزن هم میخورد خوب میشد. الان که از اون شوینده استفاده نمیکنیم هنوز درنیومده اگزماش

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سلام عزیزم اگر مطمئنی که شپش بدن گرفتی راهشو من میدونم ک خوب خوب بشی ولی حتما باید مطمعن باشی شپش بد ...

سلام وقت بخیر

منم فکر میکنم چند مدت به شپش بدن مبتلا شدم میشه بفرمایید نشونش چی بوده؟

ممنونم میشم کمکم کنید واقعا آرامش رو ازم گرفتن