همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من بودم از خدام بود با خانواده خودمم قطع ارتباط میکردیم چین خانواده شوهر جز عصاب خوردی والا اینجور ...
خانواده من خیلی خوبن
اصلا بین ما رو نزدن ولی خانواده خودش از هیچ
تلاشی دریغ نکردن
یه مدت بود شوهرم کلا عوض شده بود حرفاش
الان میگه هر جا بگی بریم خانوادمم نباشن
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
اهل رفت و آمد نیستیم ما اما جدای از این خانواده همسرم ازش حمایت مالی و عاطفی نکردن و نمیکنن اونم ترج ...
دقیقا خانواده شوهر منم همینن که گفتی
آخه ما قرار بود یه شهر دیگه زندگی کنیم که یهو نظر شوهرم عوض شده بود الان میگه هر جا بگی بریم خانوادم ...
مردا حرف اضافه زیاد میزنن معلوم نیست چی بهش گفتن داره اینجوری میکنه ولی حواست باشه یه مرد هیچ وقت خانواده اش رو رها نمیکنه الان باهاش بری خانواده ی شوهرت همه چیزو از چشم تو میبینن بعد شوهرت هم میره توی تیم اونا میگه من یه چیزی گفتم تو چرا گوش کردی چرا مخالفت نکردی
الان میگه هر جا بگی بریم با خانوادمم ارتباط نداشته باشیم
ولی با خانواده خودت رفت و آمد کنیم
چه خوب کاش شوهر منم همین کار کنه خانوادش فقط دردسرن برامون مامانش خیلی ازیت میکنع
به نظرت مادرش چی بهش گفته که اینهمه ناراحت شده