2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا فرار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 81 پست
منن با خانواده شوهرم ارتباط ندارم شوهرمم دلش نمیهاد بره پیششون هر چند ماه یکبار فقط به مادرش زنگ میز ...

چه خوب کاش شوهر منم همین کار کنه خانوادش فقط دردسرن برامون مامانش خیلی ازیت میکنع

بنظرم تمرکزت رو رو اینکه چییی گفتن بهش نزار 

آگاه شو

هر چی هم گفته باشن تصمیم شوهرت ،مردونه نیست 

۴روز دیگه از تو فرار میکنه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم از خدام بود با خانواده خودمم قطع ارتباط میکردیم چین خانواده شوهر جز عصاب خوردی والا‌ اینجور ...

خانواده من خیلی خوبن 

اصلا بین ما رو نزدن ولی خانواده خودش از هیچ 

تلاشی دریغ نکردن 

یه مدت بود شوهرم کلا عوض شده بود حرفاش 

الان میگه هر جا بگی بریم خانوادمم نباشن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

موقع بدنیا اومدن بچت ناراحت نبودی کسی نیست بیاد بیمارستان دیدنت؟ من همش فکر اینارو میکنم

بچه نداریم و از اول تصمیم گرفتیم هیچوقت بچه‌دار نشیم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اهل رفت و آمد نیستیم ما اما جدای از این خانواده همسرم ازش حمایت مالی و عاطفی نکردن و نمیکنن اونم ترج ...

دقیقا خانواده شوهر منم همینن که گفتی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عقلتو ب کار بنداز

این میخواد فقط عروسی نگیره برات الکی داره داستان درست میکنه

خیلی اگه مشکل حادی داره میتونه عروسی بگیره اونایی ک نمیخواد دعوت نکنه

بهش بگو تو باخانوادت مشکل داری من ک با خانوادم مشکل ندارم چرا عروسی نگیرم؟؟؟!

بعدم اگه میخواد قطع رابطه کنه چه همین شهر باشه چه شهر دیگه میتونه (بعد عروسی)

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
همونطور که اون خانواده ای که واسش زحمت کشیدن از جونشون کندن گزاشتن پاش بعد اون ولشون کرد قطعا تورو ...

واللا بعضی خانواده ها هیچ کار برا بچشون نکردن وفقط خوب تیغ زدن خوردن وپول کندن

آخه ما قرار بود یه شهر دیگه زندگی کنیم که یهو نظر شوهرم عوض شده بود الان میگه هر جا بگی بریم خانوادم ...

مردا حرف اضافه زیاد میزنن معلوم نیست چی بهش گفتن داره اینجوری میکنه ولی حواست باشه یه مرد هیچ وقت خانواده اش رو رها نمیکنه الان باهاش بری خانواده ی شوهرت همه چیزو از چشم تو میبینن بعد شوهرت هم میره توی تیم اونا میگه من یه چیزی گفتم تو چرا گوش کردی چرا مخالفت نکردی 

مردا حزب بادن 

هر طرفی وزید همون وری میشن

چرا فرار؟؟؟؟مثل ادمهای بزرگسال رفتار کنینرفت و‌امد رو‌ محدود کنین

آره منظورش همون بود 

آخه قراربود شهری زندگی کنیم که من میگم 

ولی این اواخر می‌گفت تو شهر خودمون باشیم بهتره 

الان میگه هر جا بگی بریم با خانوادمم ارتباط نداشته باشیم 

ولی با خانواده خودت رفت و آمد کنیم 

بچه نداریم و از اول تصمیم گرفتیم هیچوقت بچه‌دار نشیم

وا مگه میشه

مشکل جسمی چیزی دارید یا نازایی؟ 

چون هرچی بگی تتهش یدونه رو میخوای 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دقیقا خانواده شوهر منم همینن که گفتی

هرچی محبت و پوله برا بقیه است 

ولی اگر این که از همه حتی از برادرزاده خواهرزاده‌هاش هم کوچیکتره جلو چشمشون از بدبختی زجه بزنه نگاش نمیکنن 

چه خوب کاش شوهر منم همین کار کنه خانوادش فقط دردسرن برامون مامانش خیلی ازیت میکنع

به نظرت مادرش چی بهش گفته که اینهمه ناراحت شده 

وا مگه میشهمشکل جسمی چیزی دارید یا نازایی؟ چون هرچی بگی تتهش یدونه رو میخوای

چه ربطی داره خداروشکر سالمیم از هر لحاظی 

مگه همه باید زاد و ولد کنن 

ما از بچه خوشمون نمیاد دوست نداریم 

مث مادربزرگای چند صد سال پیش حرف میزنی