2777
2789

باایمان باش

حلال باشه

اهل کار و تلاش و پشتکار باشه

از لحاظ اقتصادی و فرهنگی و... در سطح همدیگه باشیم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ببخشید میشه ی لحظه بیاین تاپیک اخرم

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

خودم دخترم شرطایی که میذارم و اصلا ازشون نمیگذرم :

حق طلاق 

حق نحصیل

حق اشتغال

حق مسکن

حق خروج از کشور

حق حضانت فرزند 

برای تک تک شون هم امضا میگیرم وقتی تو کشوری زندگی میکنیم ک قانونش برای خانوما ارزش قائل نیست باید خودمون برای خودمون حقو بگیریم 

اگه طرف مقابلم یا خانوادش مخالفت کنه میگم اینایی که گفتم همشونو یه مرد تو کشورم  بدون شرط داره پس من هم به عنوان ی انسان صاحب اختیار لازم میدونم داشته باشم

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

♦️با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز... ❤️

🎉پیج جدید لایکی فالور با خدمات جدید و بسیار متنوع آرزوی کسب و کار و فعالیت دیده شده تری برای شما دارد 🍃🔮

به علت افتتاح پیج جدید کاری بنده وارائه خدمات جدید نسبت به گذشته محصولات با تخفیف 20درصدی ارائه میشوند

✔️خدمات در دو دسته واقعی و فیک با نازل ترین قیمت عرضه میگردد

⛔در این پیج تمامی خدمات واقعی و تضمین شده می باشد

.۵۰درصد هزینه قبل از کار و ۵۰ درصد باقی مانده جهت اطمینان شما عزیزان پس از تحویل خدمات و درصورت رضایت شما دریافت می‌گردد

🔥لایکی فالور....ارائه انواع خدمات متناسب با شرایط شما🔥

جهت انتخاب محصول خود به پست های مربوط مراجعه بفرمایید

@likefalverr

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘