2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکاری قول میدم وزن نیست مرده

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
خخخ اینجان ولی نمی دونن خواست تایپک بزنه بفرس پیش من آبجی خخخ

فرنی ات و خوردی خاله اومدی؟؟

فلش و نمیبینی اون پایین نه ؟؟

همینه میگم جاتون اینجا نیست خب 

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....

خخخ اینجان ولی نمی دونن خواست تایپک بزنه بفرس پیش من آبجی خخخ

از خخخخ گفتننت معلومه مارو سرکار گذاشتی

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

منم تو این سن ب خدا عشقامو تو کاغذ نوشته بودم ولی چون میخواستم داداشم نفهمه شغلاشونو مینوشتم 

مثلا یکیش شهرام حقیقت دوست بود نوشته بودم بازیگر یکیشم پسر داییم نوشتم بیکار 

الان خندم گرفت  

اینو باید بدیم به داداش من آدمش کنه😂

😂😂😂

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

منم اونوقع عاشق بودم اونم چه عاشقی😑

واقعا زیادی تو حس رفته بوم زندگیمو.داغون.کردم با یه عشق یک طرفه ای که طرف روحشم خبر نداشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
فرزندم از کی حس میکنی؟که عاشق شدی؟ ببین منم اینارو تجربه کردم ولی سر یکسال دلسرد شدم بزار ببین چقدر ...

البته من منظورم از نوجوونی پونزده شونزدهه نه دوازده واسه تو خیلی زوده ها 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
خخخ اجی ها  من نفهمیدم چجوری این رو خواستم ببندم یه وقت باز نمونه خخخ

😐😐😐😐😐😐😐

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏