2777
2789

سه شبه نخوابیدم بخدا،خونمونمو کک گرفته بود،دیروز سم پاشی کردیم کل خونم بهم ریخته،از پشت بوم تا حیاط پایین و راه پله و بالکن و اتفاقا و اشپزخونه و هال کلا تمیز کاری میخوان اساسی،دیشبم ساعت ۳ خوابیدم،صبح ساعت ۹ بیدار شدم با داد شوهرم که پاشو صبحونه بده کلی کار انجام باید بدی،زنای مردم ساعت ۶ضبح پامیشن 

بخدا دوتا بچه ی ۵سال و ۶سال دارم،خونم همیشه دسته ی گله،اما خب موقع سم پاشی بهم می‌ریزه دیگه 

دیشب برگشته میگه فردا زنگ بزن مامانم بگو بیاد اینجا،فلانی(اسم برادرشوهرم)هم گفته ها ولی بازم تو زنگ بزن بگو!!!! بعد همین زن برادرشوهرم

نبابا 😐 مامانم تاحالا نرفته😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

که میشه جاریم که خونشون طبقه پایین ماست، یکبار نشده مارو دعوت کنه یه نیمرو بذاره جلومون همیشه میاد میخوره بعدم کلی حرف مفت و ایراد میگیره می‌ره 

گفتم خب اون گفته مامان بیاد یعنی می‌خوایم بریم خونه ی اونا دیگه؟ برگشته میگه نه میان اینجا!!!

شوهرت بی درکه و حق کاملا با شماست 

چه اجباری بااین وضعیت مهمون دعوت کنه؟؟ 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

والا ماهم چون باغ داریم فردا که عیده همه میان باغ ما

مادرشوهرو برادرشوهر منظورمه

و من همش سرپام🤷🏻‍♀️البته اگه جاریم بیاد کمکم میکنه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

یعنی خونه ی من!!! 

بخدا قسم سیزده بدر میشه خونه ی منن،عید قربان پارسال اومدن خونه ی من 

جالب اینجاست مادرشوهرم که فقط میشینه حرف میزنه وقتی بیاد اینجا,جاریمم لیوان خودشو جابجا نمیکنه

الآنم یه مرغ و چندکیلو گوشت گرفته آورده میگه پاک کن برا فردا !! 

خب میبردی میدادی ننت پاک کنه 

چرا اونا مثل مفت خورا میان میخورن میرن 

تازه من امروز خونمو تمیز کنم دوباره فردا همون اش و همون کاسه میشه باید پس فردا باز بسابم 

مادرشوهرم شوهر و بچه کوچیک نداره جاریمم بچه نداره و کلا بیکاره 

اونوقت من باید جور اینارو بکشم