2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اصلا نمی‌دونم چیه ن یا کیه ن من فکر خودم این مدلی و تلاشمم میکنم امیدوارم خدا هم کمکم کنه

یه جور تست هستش واسه خود شناسی

من آتنا هستم 

دوستم افرودیت 

ولی چون اون خیلی افکارش جاه طلبانس و اعتماد بنفس پایین بخاطر همین من گفتم شاید کسی مثل اون باشه و ازش بپرسم

بهرحال ممنون

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
2805
ضعیف .افسرده .ادم سالم خودشو با کسی مقایسه نمیکنه و بهترین خودش میشه

بله دوستم جدیدا افسرده شده به گفته خودش و اعتماد بنفس نداره

ولی این خصوصیات اخلاقیش ربطی به مقایسه کردنش نداره خیلی...من منظورم این بود طرف تو همه چی دنبال بهتره بعد خیلی وقتا به گفته خودش بهترین نمیشه و شکست میخوره

اما کلا اینطوریه که تو همه چی بهترین شو میخواد مثلا تو دانشگاه میگفت من تو فلان کار عملی باید بهتر باشم بعد همیشم کارش از همه بهتر بود و استادا از کارش خیلی استقبال میکردن... منظورم این چیزاست... ولی نه فقط این مورد تو کل جنبه های زندگیش... البته منم تازه اینارو درمورد دوستم متوجه شدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ایده آل گرا نیست یه جور توهمه بیشتر ناشی از واقع بین نبودن.

علم ثابت کرده چیزی به اسم واقعیت وجود نداره!

هرچی که باشه اسمش خوبه. چون من یه نفرو دیدم تقریبا همینارو میگفت نوجونیش الان به همش رسیده  هر ...

اهان جالبه

کاملا مشخصه اونی که گفتی خودت نبودی😂😂 آره. فکر خوبیه جواب نده.

اخه از تو میترسم بخاطر همونه

نمیدونستی؟؟؟؟  

شفا

بله دوستم جدیدا افسرده شده به گفته خودش و اعتماد بنفس نداره ولی این خصوصیات اخلاقیش ربطی به مقایسه ...

کاملا متوجه شدم چی گفتی کمال طلبه .نباید خودشو با کسی مقایسه کنه با گذشته خودش.خودشو مقایسع کنع

کاملا متوجه شدم چی گفتی کمال طلبه .نباید خودشو با کسی مقایسه کنه با گذشته خودش.خودشو مقایسع کنع

ممنون