2777
2789
فکرش ایده آل منم اینطوری خوشم میاد تلاشمم میکنم براش

جالبه

چ تیپ شخصیتی دارید شما؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود شیفته، جاه طلب، کمالگرا یا چیزای دیگه ولی اگه قصد چسبوندن بیماری روحی به اون آدم رو دارید روانشن ...

الان خدایی اینایی ک من گفتم چ ربطی به بیماری روحی داشت؟

اینا چیزایی هستش که دوستم بهم گفته در مورد خودش و میخواد خودشو بیشتر بشناسه 

خودشیفته هم نیست ولی شاید بشه اسمشو جاه طلب گذاشت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
کسی که همچین شخصیتی داره حتما تو شرایط نرمالی زندگی کرده و صد در صد تلاش کنه بهش میرسه  ولی ...

نه بابا منظور اینکه میگف من خودمو سعی میکنم هیچ درگیر این بحثای کلیشه ای نکنم

یا درکی از این ندارم که چرا باید این ادما همو دوس نداشته باشن؟ چرا وقتی میتونن باهم خوب باشن باید سر ناسزگاری داشته باشن

خیلی سعی داره همه چی مطابق میلش باشه ولی شاید اینطورم نباشه و آسیب ببینه

اره اینم درسته

الان خدایی اینایی ک من گفتم چ ربطی به بیماری روحی داشت؟ اینا چیزایی هستش که دوستم بهم گفته در مورد ...

وقتی میگی تعریف دقیق از شخصیت منظورت دقیقا دربرگیرنده ی شرایط روحی هم هست جهت اطلاعت. حالا اگر دوستت دقیقا خودت نباشی.😊😊😊

وقتی میگی تعریف دقیق از شخصیت منظورت دقیقا دربرگیرنده ی شرایط روحی هم هست جهت اطلاعت. حالا اگر دوستت ...

خودم بودم تاپیک میزدم بچه ها بیاید بگید من فلانم....

بعدشم جاه طلبی یا چ میدونم کمال گرایی یا هر صفت دیگه ای با مشکل روانی تو یه کفه ترازو قرار نمیگیره

من دنبال یه جوابی مثل ارکتایپ شخصیتی بودم نه این چیزا

اسم دیگه ای نداره؟

بیشتر به همین میخوره

چون شکل مثبتی داره تقریبا

اگه بخواد خیلی آزار بده خودش رو بابت رسیدن بهش

میشه کمال گرایی که یکم بار منفی داره 

جاه طلبی و خود شیفتگی هم که یکم بار منفی دارن بازم

ولی چیزی که من متوجه شدم انگار هر چیزی رو مثبت و خوبش رو میخواد و براش تلاش میکنه که بیشتر به همون ایده آل گرا میخوره 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
من ساده م خیلی  قدرت ن گفتن بالایی دارم و هر کاری از نظر خودم بد باشه رو واقعا ازش دوری میکنم ...

نه دوست من فک نمیکنم اینطوری باشه

ولی یه همچین ذهنیت هایی نسبت به خودش داره 

شما راجب کهن الگوهای زنانه اطلاعی نداری؟ منظورم آتنا . افرودیت و ایناست

خودم بودم تاپیک میزدم بچه ها بیاید بگید من فلانم.... بعدشم جاه طلبی یا چ میدونم کمال گرایی یا هر صف ...

از نظر شما قرار نمیگیره، مخاطب جنبه های مختلف قضیه رو نگاه میکنه. اگر منظورت تیپ شخصیتی بود باید همون اول واضح میگفتی که الان هم انقدر بهت برنخوره و گارد بگیری.

بیشتر به همین میخوره چون شکل مثبتی داره تقریبا اگه بخواد خیلی آزار بده خودش رو بابت رسیدن بهش میش ...

خودشیفته نیست 

اخه انگار اعتماد بنفسش پایینه با اینکه چیزای زیاد میخواد

نه دوست من فک نمیکنم اینطوری باشه ولی یه همچین ذهنیت هایی نسبت به خودش داره  شما راجب کهن الگ ...

ن اصلا نمی‌دونم چیه ن یا کیه ن

من فکر خودم این مدلی و تلاشمم میکنم امیدوارم خدا هم کمکم کنه

از نظر شما قرار نمیگیره، مخاطب جنبه های مختلف قضیه رو نگاه میکنه. اگر منظورت تیپ شخصیتی بود باید همو ...

فعلا ک بیشتر به تو برخورده انگار  خدایااااااااا

دیگه جوابتو نمیدم بای

2810