2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73128 بازدید | 118 پست

دوبار پیش اومده یه بار دندونپزشک دستشو میذاشت رو شالم میکشید میفتاد منم میکشیدم سرم با پررویی تمام گفت ولش کن راحت باش

چندبار هم یه دکتر عمومی پست که رفتم پیشش هربار میگفت باید قلبتو معاینه کنم چه برای سرماخوردگی میرفتم چه برا سردرد فرق نمیکرد بی شرف فهمیدم از روی بی شرفیشه این مدل معاینه اش دیگه نرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نوع بیمار روانی وسادیسم هست که دارن  یه اصطلاح خاصی داره توی روانشناسی یادم نیست چی بود که ب ...

یا خدااا واقعا ادم نمیدونه چی بگه من خیلی میترسم از طرفی کسی بهم دست بزنه بهم برمیخوره گریه میکنم حالت عذاب وجدان میگیرم

دیگه ب زنا هم نمیشه اعتماد کرد

ن خب اون جزءکارشه وقتی میخواد تیک سلامتی بزنه ک من چک شدم باید دست بزنه بفهمه خدایی نکرده غده ای چیزی توی بدنم نباشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
کلانتری عالیه ما زوج ۱۸سال نابارور  داشتیم درمان کرد یه زوج دیگه نابارور داشتیم،با کمکش پارسا ...

اره ولی به من که رسید خشکید 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شهشهان و خانجانی رفتی؟

اره گفتن ناباروری بدون علته

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بخاطر همین فقط دکتر زن میرم پول بیشتر شده میدم ولی مرد اصلا

من همیشه پیش دکتر زن میرفتم ولی بعد ی مدتی دندومی ک پر کرده بودم دوباره خراب میشد..بعضیا هم میگفتن دکتر مرد کارش بهتره..

اقا چقدر ترسیدم نظرات رو خوندم من برای عکس رنگی از مثانه پیش دکتر مرد رفتم عکسش خیلی تخصصی بود هر مرکزی نداشت و دکتر زن پیدا نکردم خداروشکر طرف ادم بود وگرنه فکر کن روتخت دراز کشیدم لباسمو دراوردم سوند وصل کرد بهم   ولی بعد سوند رو وصل کرد یه ملافه کشید روم احساس نا امنی نکردم واقعا مرده خیلی عادی کارشو کرد مرد جوونی هم بود 

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
من همیشه پیش دکتر زن میرفتم ولی بعد ی مدتی دندومی ک پر کرده بودم دوباره خراب میشد..بعضیا هم میگفتن د ...

اینا حرفه الکی تو همه مسائل میگن خانوما خوبن موقع دکتر رفتن که اعتقاد دارن دکتر محرم میشه میگن دکتر مرد بهتره😏😏😏

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔