2777
2789
عنوان

پزشک بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 73106 بازدید | 118 پست
اینا حرفه الکی تو همه مسائل میگن خانوما خوبن موقع دکتر رفتن که اعتقاد دارن دکتر محرم میشه میگن دکتر ...

شماهم درست میگی  ولی میدونی ی زمانی دکتر کم بود ولی تشخیصا خوب بود الان دکتر زیاد شده ولی برا ی مریضی ساده باید کلی آزمایشو عکس بدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک دیگه از دندون پزشکی متنفر شدم

اسی هر کس میگه عمدی نبودا خیلی سادس من آخرین بار که دندون پزشکی رفتم دکتر اصلا صندلیش طرفی گذاشته بود که اصلا بالاسر من بود و با سرم و دهانم کار داشت اصلا به بقیه جاها هم برخورد نداشت دکترت کرم داشته صندلیشو بغل بیمار میزاره که برخورد کنه .

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

تو اکثر این فیلمای خارجی دیدم مریض تو اتاق با دکتر تنها نیست یه پرستار هم باهاشه تا دکتر نتونه با مریض خلوت کنه کاش اینجا هم اینجوری بود

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
اقا چقدر ترسیدم نظرات رو خوندم من برای عکس رنگی از مثانه پیش دکتر مرد رفتم عکسش خیلی تخصصی بود هر مر ...

آره خدایی من خودم برا نمونه برداری از سینه پیش ی دکتر  مرد رفتم آدم باحیایی بود هرچند زد سینمو سوراخ سوراخ کرد  

آفرین    

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
فیلمو ول کن. خارج(اروپا)این مسائل زیاده حتی تو میب دکتر...

والا مگه اینکه طرف خودش بخوادوگرنه دکتره تو مطب کاری کنه طرف شکایت کنه پدر دکتر رو درمیارن اون فیلمای پورنه که طرف دکتره یا تعمیرکاره و...

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
والا مگه اینکه طرف خودش بخوادوگرنه دکتره تو مطب کاری کنه طرف شکایت کنه پدر دکتر رو درمیارن اون فیلما ...

😑😑همه جا دست درازی دکترها هست چ دکتر زن به مرد چ دکتر مرد به زن خارج رو بر اساس فیلم سینمایی قضاوت نکن