2777
2789
عنوان

شوهرم ب باباش بدهکاره اونا توقع دارن من کم خرج کنم ولی فهمیدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 54 پست
شوهرم گیم نت میره سیگار میکشه هرروز قهوه میخوره انرژی زا میخوره اوقت من ولخرجم 

خرح کن نکنی یچیزبخری به چشم شوهرت میاد

حالاازمن گفتن بود

یدونه کیف خریدم دیروزمیگع داشتی دیگه میخاستی چیکار.

اخه اسکل من دوساله یه کیف نمیخرم فقط حرصم میدا 

منم دوتادوتامیخرم

بلکه یکم اروم شم 

این همه تواین زندگی زحمت میکشم یه چی میخرم سریع به چشش میاد

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دوس دارن فقط دختراشون عین ملکه ها زندگی کنن عروس فقط بشوره بسابه 

مادرشوهرم نشسه بهم میگه مگه چقدر برنج خیس میکنی شما هزینتون خیلی بالان برا سه چهار میلیون باید حرف بشنوم اوقت شوهرم میره هدست هشتصد تومنی میخره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرم نشسه بهم میگه مگه چقدر برنج خیس میکنی شما هزینتون خیلی بالان برا سه چهار میلیون باید حرف ب ...

پدرومادر شوهر منم همینن،اولا حرص میخوردم ولی بعدا خرج کردم شوهرمم بیشتر کار کرد جمع کرد

دوس دارن فقط دختراشون عین ملکه ها زندگی کنن عروس فقط بشوره بسابه 

همووووون 

بخدا براخواهرشوهرم خواستگار اومد از هر لحاظ عین شوهرم حتی قیافه هرکی میدید میگفت اینکه شکله ارشه خونه و ماشین و ...هیچ درست مثل اوایل ازدواجمون .باورت میشه بهش دختر نداد مادر شوهرم ...من هنگ کردم اصلا خخخخ 

گفتم ببین من چه لطفی بهتون کردم پسرتونو قبول کردم

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خدایا خاسته هامو بهم عطاکن تابه داشته های دیگران حسادت نکنم  
همووووون  بخدا براخواهرشوهرم خواستگار اومد از هر لحاظ عین شوهرم حتی قیافه هرکی میدید میگفت این ...

خوب کردی

انقد به من بدی کردن همش خاطرات تلخ جلو چشامه نمیبخشمشون البته پدرومادر خودمم کم مقصر نبودن

مادرشوهرم نشسه بهم میگه مگه چقدر برنج خیس میکنی شما هزینتون خیلی بالان برا سه چهار میلیون باید حرف ب ...

ای کاش هدست نمیخرید ۲۰۰میزاشت روش بدهی میداد 

شغل شوهرت چیه!درامدتون کم یا زیاد !خونه دارید !

اخه چرا باید به خرج کرد کار داشته باشه 

خیلی زیاد بیشتر پدرشوهرم الان کمتر شده تا دوسال پیش تا سیب زمینی پیاز خونم دخالت میکرد 

چیکار کردی که دیگ دخالت نکردن ؟الان منم همین مشکلو دارم کار ب جایی رسیده ک یواشکی یخچال فریزمم نگاه میندازن تو اینکه من چه غذایی درس میکنم هم دخالت میکنند اگ لباس بخرم برا بچم سریع میپرسه چن خریدی 

چیکار کردی که دیگ دخالت نکردن ؟الان منم همین مشکلو دارم کار ب جایی رسیده ک یواشکی یخچال فریزمم نگاه ...

یه بار پدرشوهرم رف سراغ سطل حبوبات گفتم دنبال چی میگردین گف پیچ گوشتی گفتم پیچ گوشتی اونجا چیکارمیکنه.هرچی میخواین به من بگین بیارم.خیلی عصبانی شده بودم.شوهرم اومد بهش گفتم پدرت اندازه چن تا مادرشوهر منو حرص مبده به تون چه ما چی داریم چی نداریم چقد خرجمونه اگه دست از این کاراش برنداره میدونم چیکارکنم

یه دوسه باری هم با پدرشوهرم کنتاکت داشتیم،با شوهرمم زیاد خوب نبودیم میدیدن،به شوهرم گفتم علت مشکلات ما همش دخالتای پدرومادر جنابعالین

2810