2777
2789

سه چهارمیلیون بدهکاره برا همی پوله ب من اوروز میگن مگه چقد برنج خیس میکنی خیلی خرجتون بالان حتی ب شوهرم گفته بودن ب زنت بگو اسراف نکنه قناعت کنه بعد اوروز شوهرم رفت یه هدست خرید گفتم چن گرفتی گفت ۲۰۰ بعد رسیدشو پیدا کردم هشتصد خریده بود تازه فک کنید من اهل خرج کردن برا خودم اصلا نیسم زایمان کردم پنجاه روزه نه ارایشگاه رفتم هیچی ب خودم نرسیدم بعد ننش درمیاد میگ زن باید جمع کن باشه 

خرج کن تا جونش در بیاد که نره پولاشو پی پی بزنه 

زنی کهخرج نداره عرج نداره

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن جم کن خوبه ولی نه دیگه خودشو بکشه که جم بشه پول

دقیقا 

استارتر راحت زندگیت بکن برو ارایشگاه به خودت برس

شوهرت راحته تو سختیش بکشی؟

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..

غلط کرده خرج کن بگو نداشت نباید زن می‌گرفت هرچی الان کم خرج کنی بعدا غصشو میخوری به مادرشوهرتم بگو کلفت نیستم خانومم نیاز دارم باید خرج کنم یبار تو روش وایسا

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه

واسه  ۳ .۴ ملیون اینجوری خودشونو جر دادن ،،خوب شوهرت پول هدستشو ۲۰۰ میزاشت روش بدهیشو میداد کمتر شه

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خدایا خاسته هامو بهم عطاکن تابه داشته های دیگران حسادت نکنم  

بزار بگن به هیچ جات نباشه

تازه برو خدارو شکر کن

پدرشوهر من مغآزه خرید میکنه به شوهرم میگه برو حساب کن

ماشین میبره درست میکنه زنگ میگه بسا حساب کن

الان یه تومن به تعمیر کار بدهکاره عین خیالش نیست

تازه عید دستور تنقلات هم داد

متنفرم ازش

صلوات
2810