2777
2789
عنوان

شوهرم ب باباش بدهکاره اونا توقع دارن من کم خرج کنم ولی فهمیدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 54 پست

خرج کن تابره ب حرفاشونم گوش نده ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه کاری ک ارومت میکنه انجام بده ب پسرشون قرض دادن چ ربطی ب شما داره 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در عجبم از مردی که ۳ ملیون بدهی داره و هدست ۸۰۰ تومنی میخره ..ما بدهی داشته باشیم نون و اب نمیخوریم تا اول اونو صاف کنیم

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خدایا خاسته هامو بهم عطاکن تابه داشته های دیگران حسادت نکنم  
شیرازیم 😀

عزیزممم

به حرف کسی اهمیت نده زندگی خودت رو بکن

بهتره تو و همسرت باهم صادق باشین

الان به نظر من حرفای خانواده شوهرت اصلا اهمیت نداره 

چیزی که باید بهش فکر کنی اینه که چرا شوهرت قیمت هدست رو بهت دروغ گفته؟ چرا صادق نبوده؟ 

بگو شما این همه جم کن بودی فردا با ی کفن میری دیار اخرت ننه جون زن باید جم کن اخرتش باشه ن خونه پسر مردم مرد مرد کاره زن زنه گشت و گذاره نداره مهریه بده بکشه کنار مگه چقد زنده ایم هی بخوایم محتاط باشیم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چرا از خودت ميزني؟؟

وقني شوهرت به خودش ميرسه؟؟

به مامانشم دقيق بگو پسر شماست حتما ميشناسيدش اينطوريه اخلاقش

ولي مثل اينكه كار خوبو اون ميكنه من اش نحورده و دهن سوخته شدم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
در عجبم از مردی که ۳ ملیون بدهی داره و هدست ۸۰۰ تومنی میخره ..ما بدهی داشته باشیم نون و اب نمیخوریم ...

بعد ننه باباش ب من میگن کمتر بخورین بپوشین 

هرروز گوشت درست نکن 😏😏😏حالا انگار من هرروز گوشت میزارم 

2810