سه چهارمیلیون بدهکاره برا همی پوله ب من اوروز میگن مگه چقد برنج خیس میکنی خیلی خرجتون بالان حتی ب شوهرم گفته بودن ب زنت بگو اسراف نکنه قناعت کنه بعد اوروز شوهرم رفت یه هدست خرید گفتم چن گرفتی گفت ۲۰۰ بعد رسیدشو پیدا کردم هشتصد خریده بود تازه فک کنید من اهل خرج کردن برا خودم اصلا نیسم زایمان کردم پنجاه روزه نه ارایشگاه رفتم هیچی ب خودم نرسیدم بعد ننش درمیاد میگ زن باید جمع کن باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بگو شما این همه جم کن بودی فردا با ی کفن میری دیار اخرت ننه جون زن باید جم کن اخرتش باشه ن خونه پسر مردم مرد مرد کاره زن زنه گشت و گذاره نداره مهریه بده بکشه کنار مگه چقد زنده ایم هی بخوایم محتاط باشیم
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
به مامانشم دقيق بگو پسر شماست حتما ميشناسيدش اينطوريه اخلاقش
ولي مثل اينكه كار خوبو اون ميكنه من اش نحورده و دهن سوخته شدم
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا