2777
2789
عنوان

ت رو خدا کمک کنین

62 بازدید | 6 پست

سلام من دوستم بدجور شکست عشقی خورده میشه بگین چجوری کمکش کنم حالش بهتر بشه داره نابود میشه برای شما اتفاق افتاده از دوستان و.. 

چ حرفایی باعث ارومیش میشه اگ. هر کمکی از تون. بر میاد لطفا بگید ت رو خدا 

این طور ادما با گذشت زمان اروم تر میشن 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این طور ادما با گذشت زمان اروم تر میشن 

خوب الان ما ت سن بدی هستیم الان باید درس بخونیم ولی باعث شده از کتاب و. درس بیفته هنوز هیچی نخونده اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم واسش میسوزه اولین بارشه توی خانوادشونم مشکلات دارن پدر و مادرش

فعلا حرف کارساز نیست، اولش یه مدت گریه میکنه، بعد یه مدت از دست خودش یا اون طرف عصبانی میشه، بعد یه مدت ناراحت و افسرده میشه، بعد کم کم فراموشش میکنه، درس میگیره،یه چندین ماه طول میکشه، دفعه بعدی که شکست عشقی خورد، دردش کمتره. هر دفعه دردش کمتر میشه تا سر میشی اخر سر، دیگه کسی برات مهم نیست.