2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟🙄

144 بازدید | 11 پست

اگه حس میکنی عشقت سرد شده باید چیکار کنی ؟ 

با اینکه قربون صدقه هم میره همه وقتشم برا منه 

ولی اینجوری حس میکنم 🙄چجوری باش رفتار کنم تا خوب شه🙄😣

شاید زیادی حساسی 

ولی اگه واقعا سرد شده اول با خودش حرف بزن ازش دلیلشو بپرس! 

اگه درس نشد برید مشاور

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید زیادی حساسی  ولی اگه واقعا سرد شده اول با خودش حرف بزن ازش دلیلشو بپرس!  اگه درس نش ...

باش صحبت کردم میگه تو بگو کدوم اخلاقم‌اذیتت میکنه تا من درستش کنم ولی متاسفانه دلیلی ندارم همش احساس میکنم اینجوری شده😐

باش صحبت کردم میگه تو بگو کدوم اخلاقم‌اذیتت میکنه تا من درستش کنم ولی متاسفانه دلیلی ندارم همش احساس ...

حساسی 😐

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

خوب اونم حق داره همش ک نمیشه گرم بود باد می وزه سرد میشه😁😂😂😂😂حساسی  روش گیر نده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ولی اگه واقعا سرد شده باشه چیکار‌نم🙄 هففف دیوونه شدم اصن😣

اینجوری ک شما تعریف میکنی  من احساس میکنم شما زیاد حساسی 😕