2777
2789

اشکال نداره گل خانوم علاقه داشتن ب ی جنسیت خاص ن گناه کبیره هست ن بنده خدا میتونه با خدا بره جنگ کنه. کم کم کنار میان. شما خودتونو ناراحت نکنین بالاخره ممکنه برا هر کسی این موضوع پیش بیاد. خداوند نی نی شما و همه تو دلیا رو سالم و درپناه خودش نگه داره

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
اشکال نداره گل خانوم علاقه داشتن ب ی جنسیت خاص ن گناه کبیره هست ن بنده خدا میتونه با خدا بره جنگ کنه ...

انقد حالم بده و گریه کردم حس میکنم تو این چن ساعت افسرده شدم بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیلای زیادی داره واسه خودش میگ دیگ بچه نمیارم اگه فردا نموندمو شوهر کرد شوهرش خوب نباشه چکار کنه تن ...

من فکر میکنم دورش عوض شده

گذشت اون زمانی که دختر تا ازدواج میکرد میشد ولسه خانواده شوهر

الان وقتی دختر ازدواج می‌کنه داماد میشه واستون مثل پسر

برای ما که اینجوری بوده

محلش نذار بابا ...حیف دختر...بذار بیاد میشه سوگلیش. ..فقط به بچت فکر کن ...خوش بحالت خونه بدون دختر ...

من خودم عاشق دخترم ولی وقتی میبینم باباش اینجوره دلم به حالش میسوزه

ما سه تا خواهریم و ی داداش  سومیه ک دنیا اومد همه فکر میکردن بابام ناراحته و ... حالا دیدن از ...

منو گروه اد نکردیا

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
اسی عزیزم.مثل من.بچه اولم دختربود وقتی رفتیم سونو شوهرم فهمید دختره یکروز کامل باهام صحبت نکرد.الان ...

خو تو چیکار کردی؟؟؟من متنفرم اگه شوهرم ساکت باشه و حرف نزنه همینش دیوونم کرده

انقد حالم بده و گریه کردم حس میکنم تو این چن ساعت افسرده شدم بخدا

عزیزدلم گریه کردن شما ن جنسیت بچه رو عوض میکنه ن برا خودتونو کوچولوتون خوبه.. بارداری دوران حساسیه چون خودم الان باردارم و شرایط مشابه شرایط شما رو داشتم درک میکنم کاملا اما بعضی جاها اشکال نداره زن نیم من بشه اشکال نداره کنار همسرتون باشین فارغ از اینکه همسرتون کارش فکرش صحیحه یا غلط جدای از نظریه جنسیت فقط کنارش باشین و بزارین خودش کنار بیاد ن فشار بیارین روش

منو گروه اد نکردیا

گروه منهدم شد😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
گروه منهدم شد😐

عه چ بد.اگه درست کدی ادم کن

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
شمام شوهرتون واسه جنسیت ناراحت شد؟

من اولش ک بهش گفتم باردارم نیت کرد اسمشو ب نام امام علی بزاره علی و تمام علائمم پسرونه بود قبلشم رژیم پسر گرفته بودیم اما وقتی رفتم انومالی و گف دختره شوکه شد فقط گف ایشالا سلامت باشه اوایلش همش دستشو میزاشت رو شکمم ب ویارام توجه میکرد اما الان ک دختره خودشو کلا میزنه ب اون راه حتی حاضر نشده تا الان ک ۳۲ هفتم اسمی براش انتخاب کنه... میگه دوسش دارم ولی میفهمم ته دلش دوس داش پسر باشه.. من چیزی نمیگم منتظرم فقط دنیا بیاد مهر خودش ب دلش بیفته

عه چ بد.اگه درست کدی ادم کن

چشم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من اولش ک بهش گفتم باردارم نیت کرد اسمشو ب نام امام علی بزاره علی و تمام علائمم پسرونه بود قبلشم رژی ...

اتفاقا شوهر منم نیت کرده بود اسمشو بزاره امیر عباس دقیقا مثل شما تمام علائمم پسر بود هرکی میدید میگف حتما پسره

شوهرم اسم انتخاب کرده میگ من فقط فکر ایندشم ولی من نمیتونم کنار بیام تو این چن ساعت پیر شدم بخدا