2777
2789
عنوان

چراغ سبز! (پاسخ به سوالات مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 38202 بازدید | 1655 پست
بارلی عزیز سلام!
برات پیغام گذاشتم.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
سلام ژیلا جون
من یه سوال دارم
چند بار تا حالا پیگیری کردم....اما جواب خوبی پیدا نکردم
سوالم اینه.....شاید ایشالا شما بتونین به من کاربردی تر جواب بدین
من هم رشته ی خودتون هستم( طلبه ی سطح 3...رشته ی تفسیر قرآن).....در نتیجه کلی کاغذ و برگه امتحانی و مجله در اطرافمون وجود داره که از سر تا تهش....پر است از اسماء متبرکه
حالا اگه 1-2 تا بود یه کاری میکردم....اما الان باور کن از یه پلاستیک دسته دار خیلی بیشتره
خب البته در واقع دور ریختنی هم هستن.....یعنی واقعا احتیاجه که بریزمشون دور......وگرنه کل خونمون به مرور تبدیل میشه به "بایگانی اسناد"!!!
حالا من این چند باری که در مورد کاغذ هایی که اسماء متبرکه دارن سوال پرسیدم....میگن یا باید اون کاغذ رو بریزی توی آب...یا دفن کنی
آآآآآآآآآآآآآآخه من یه خروار کاغذ رو چه جوری دفن کنم؟؟................اصلا کجااااااااا دفن کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا این همه کاغذ رو بریزم توی کدوم آب!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شهرداری شهرمون مدتیه ادعا میکنه که آشغالها رو میبرن برای بازیافت.....و از ما خواستن که زباله ی خشک و تر رو از هم جدا کنیم
حالا من نمیدونم که اینا "هنوز "هم واقعا به بازیافتشون ادامه میدن یا نه؟؟......چون یه بار گفتم و رفتن.......من علائم خاصی ازشون ندیدم!!!..........فقط روی سطل زباله ی شهرکمون نوشه"احیاگران"!( یعنی بازیافت)!!

حالا اولا من با این همه برگه چیکار کنم؟
ثانیا: مردم شهرهایه دیگه که هنوز بازیافت نمیکنن چیکار کنن؟
تو رو خدا نگیییییییین که باید دفن کنی!!!!!!
ببخشید که سوالم طولانی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و باتشکر از شما.
من سوالم درباره روش صحیح غسل.مرجع تفلیدم مکارم شیرازیه.از ابتدا که نیت میکنم نمیدونم چی بگم مثلا غسل جمعه میکنم چی بگم ادامش.بعد سرمو میخوام بشورم فکر میکنم آب به کل موهام نرسیده با شونه زیر دوس موهامو میشورم همیشه هم آخرسر که میخوام بیام بیرون غسل میکنم که بدنم و موهام تمیز باشه میشه بهم یاد بدین چیکار کنم اگر درست انجام بدم دچارشک و وسواسم نمیشم
مامان سجاد عزیز سلام!
1.اسماءمتبرکه روزنامه ها و مجلات و برگه های امتحانی چیزیه که خودمون هم درگیرشیم. و نمی دونیم چی کارشون کنیم.
تو مدرسه ما یه سطل بزرگ مخصوص این طور کاغذ ها گذاشتن و به خود ماشین بازیافت تحویل می دن و ما این نوع کاغذ ها رو تو این سطل مخصوص می اندازیم.
برای شما هم واقعا راه حلی جز اینکه مستقیما به دکه های شهرداری که برای همین کارهاست تحویل بدید یا تو رودخونه بریزید،ندارم و به همین خاطر از شما عذر می خوام.
2.در باره پست دوم براتون پیغام می ذارم.
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُکُمُ الْکَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ لَا یُفْلِحُونَ.وبا هر دروغى که به زبانتان مى‌آید نگویید: این حلال است وآن حرام، تا بر خدا دروغ بسته باشید. زیرا کسانى که بر خداوند دروغ مى‌بندند رستگار نمى‌شوند.(نحل/116)
ساناز عزیز سلام!
1.همین امروز درباره چگونگی غسل و انواع اون در صفحه اول تاپیک مطلب گذاشتم ،اون رو مطالعه کنید.
2. برای نیت غسل باید اول ببینید چه غسلی انجام می دید واجب یا مستحب.مثلا همین غسل جمعه به نیت استحباب باید انجام بشه یعنی بگید نیت می کنم غسل جمعه مستحب قربة الی الله.یا غسل برای پریود واجبه پس می گید نیت می کنم غسل حیض واجب قربةالی الله.البته لازم نیست این ها به زبان گفته بشه همین که به این نیت ریز آب می رید و به اون کیفیت خاص برای اون نیت خاص غسل می کنید هم کفایت می کنه.فقط در همه غسل ها نیت قربة الی الله باید باشه و گرنه غسل چه مستحب و چه واجب باطله.
3. وسواس یه حالت درونیه که جز با اهمیت ندادن به اون از بین نمی ره. پس شما هر چقدر برای غسل تمرین کنید این وسواس از بین نمی ره. شما اول سعی کنید وسواس تون رو با اهمیت ندادن به اون از بین ببرید.یعنی شما باید به احکام کثیر الشک عمل کنید.
4.همینکه باچشم ببینید یا بادست لمس کنید که آب به همه جای بدنتون رسیده و غسل به همون ترتیب گفته شده انجام بشه با نیت همون غسل،انشاءالله غسل صحیحه.
5.طریقه غسل ترتیبی و ارتماسی رو در صفحه اول تاپیک نوشتم.
سانار عزیز سلام!
حکم خاصی نداره . می تونید دوباره نیت کنید.
فقط نذر و عهد شرعیه که موجب آمدن تکلیف به گردن فرد می شه.که شرایطش در رساله قسمت نذر و عهد بیان شده.
منم یه سوال درباره نذر دارم ژیلاجون
ادای نذر از چه زمانی واجب میشه ؟ از موقعی که نذر میکنیم یا موقعی که حاجتی رو که براش نذر کرده بودیم گرفتیم ؟
یعنی میشه اول یه نذری رو نیت کرد و بگیم مثلا اگر فلان اتفاق بیفته این کار خیرو انجام میدم . ولی قبل از حاجت روایی نذرو عوض کرد ؟ و یه چیز دیگه رو در نظر گرفت برای اون حاجت ؟ ( البته من منظورم از نذر همون نذری هست که با صیغه اش خونده بشه ) .
ممنونم ازت .
خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ... جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ...
طاها بانوی عزیز سلام!
1.انجام نذر بعد ازحاجت روایی واجب می شه.واگر قبل از اون انجام بدید کفایت نمی کنه و دوباره بعد از گرفتن حاجت باید اون رو انجام بدید.
2.نه نمی تونید نذر روتغییر بدید(حتی قبل از گرفتن حاجت)چون نذر شما شرعیه.
شاپرک عزیز سلام!
چون قسم شما از روی اختیار نبوده و در اوج عصبانیت صورت گرفته،کفاره به گردن شما نمیاد.
2810