2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
برای من فرقی نمیکنه ! به هر حال بعضا بودن آقایونی که دوست دارند از احساسات زنونه مطلع باشند...چه ایرادی داره که یه آقایی بتونه از این طریق بیشتر به احساسات و علایق همسرش اهمیت بده...بهتره خودمون فکرمون درست باشه...ما باید کاری کنیم که بین زن و مرد فرقی نباشه نه اینکه بدترش کنیم و هی داد بزنیم: زنونه -مردونه
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی میدونید این سایت چقدر خواننده خاموش داره که حتی عضو هم نیستن و ما فکر می کنیم داریم توی یک جمع زنونه حرفامونو میزنیم و اصلا یادمون میره خیلی ها از این سایت بازدید میکنن ولی اگه اقایی نظری بده همه ناراحت میشن در صورتی که به نظر من اگه رومون نمیشه حرفی رو توی جمعی که مردی هست بازگو کنیم اینجا هم نباید بگیم چون غیر از مردای عضو سایت خیلی مردهای دیگه هستن که به گفته هامون دسترسی دارن!
به نظر من تفکیک جنسیتی همیشه درست نیست مثل تفکیک جنسیتی دانشگاه که ما توی بعضی از کلاسها باهاش روبرو بودیم و دقیقا نتیجه عکس داشت و هر دو طرف مثل ادم ندیده ها رفتار میکردن!!
به نظر من اگه میخواهیم خودمونو توی جامعه مطرح کنیم هم اقایون و هم خانوما باید بدونن مرد و زن جزو جدایی ناپذیر جامعه هستن و باید این واقعیتو بپذیریم.
به نظر من مردها هم مثل خانم ها حق دارن بیان و اطلاعات بدست بیارن و خانم ها هم در مورد تایپیک زدن ها باید مواظب باشن و سر بسته حرف بزنن -من خودم میام اینجا و بارها موضوعات اینجا رو واسه شوهرم تعریف کردم و گفتم که آقایون هم هستن ولی تا حالا نشده به من بگه نرو
2810