2777
2789
عنوان

5روزه خونه معامله کردم به تعهداتم عمل کردم حالا فروشنده پشیمون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 90 پست
طرف معاملت خود مالک هست ؟

آره سه دانگ سه دانگ زن و شوهرم که به جای زن پسرش گفتن وکالتنامه داره

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
قانون اینو گفته دیگ قانونو منو تو ک ننوشتیم حقی نداره ک چشمش دنبال خونع باش میخواست نفروشه مگه اسلحه ...

آره تو بنگاه هم گفتن همه حق با شماست و تصمیم با شماست.

ممنونم عزیزم خیلی نگران بودم یکم آرومتر شدم الان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی نگران نباش برا فسخ فقط ۲۴ساعت بعدامضاقراردادزمان داره .چک اول را هم پاس کرده مشکلی نیست.برو مخضر ...

میدونی چقدر طول میکشه من رو پول رهن خونه هم حساب کرده بودم حالا باید گدایی کنم برای روز محضر جورش کنم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
پسره هم قولنامه رو امضا کرده؟

آره

معامله شما تقریبا مثل ملک مشا هست حالا قولنامه رو ک فرستادید دقیق میگم حق با کیه 

درخواست دوستی میدم

عزیزم دوست داشتی ب تاپیکم سر بزن

فکری هم داشتی بگو

همفکری میکنیم برای افزایش درامد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4723537/راه-های-افزایش-سرمایهدوستان-بیاین-همفکری-کنیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
عزیزم میشه بگی جریان خونتون چی شد آخر فسخ کردین

نه عزیزم طرف معامله اونا رفته مسافرت اینم میخواست فسخ کنه دیگه زیر بار نرفتم طرف معامله اونام پیدا شد حل شد ولی خیلی حرص دادن ما رو