farzaneh_esff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 24 عنوان تاندون دست 101 بازدید | 12 پست سلام بچهها تاندون دست بابام پاره شده بعضی دکترا میگن به صورت لیزری عمل کنه بعضیا هم گفتن عمل باز انجام بدن نظز شما چیه؟کدومش بهتره؟خواهشا اگه تجریه دارین یا اطرافیان تون تجربه دارن بگید 1403/10/17 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 تاندون کجاش دقیقا ؟ عکس یا رادیو گرافیشو داری من میتونم راهنمایی کنم هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
farzaneh_esff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 24 تاندون کجاش دقیقا ؟ عکس یا رادیو گرافیشو داری من میتونم راهنمایی کنم تاندون کتف دستش عکسشو تو سی دی دارم ام ار ای هم گرفته که تو سی دی دارم
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 تاندون کتف دستش عکسشو تو سی دی دارم ام ار ای هم گرفته که تو سی دی دارم منظورت کف دسته ؟ خب عکسشو نمیتونی بفرستی حداقل توصیفش کنآیا هر پنج انگشتشو میتونه تکون بده کامل ؟ هم بصورت عمودی هم افقی باز و بسته بکنه ؟ هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
booghijoon عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 1610 منظورت کف دسته ؟ خب عکسشو نمیتونی بفرستی حداقل توصیفش کنآیا هر پنج انگشتشو میتونه تکون بده کامل ؟ هم ... خواهر زیر پوستی دکتر از آب دراومد عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐
farzaneh_esff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 24 منظورت کف دسته ؟ خب عکسشو نمیتونی بفرستی حداقل توصیفش کنآیا هر پنج انگشتشو میتونه تکون بده کامل ؟ هم ... نه منظورم سر شونه ش هست دکترا گفتن در حد پارگی کم
farzaneh_esff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 24 منظورت کف دسته ؟ خب عکسشو نمیتونی بفرستی حداقل توصیفش کنآیا هر پنج انگشتشو میتونه تکون بده کامل ؟ هم ... دستشو نمیتونه زیاد بالا بیاره خیلی کم
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 خواهر زیر پوستی دکتر از آب دراومد من قبل اینکه برم مهندسی کامپیوتر یه مدت پزشکی خوندم بعد ولش کردم از اینا سردرمیام خصوصا یه بار تو اتاق عمل پارگی عصب دست یه بنده خدایی بودم هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
booghijoon عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 1610 من قبل اینکه برم مهندسی کامپیوتر یه مدت پزشکی خوندم بعد ولش کردم از اینا سردرمیام خصوصا یه بار تو ات ... آدم تلاشگری بنظر میاییتحسینت می کنم عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 دستشو نمیتونه زیاد بالا بیاره خیلی کم بالا آوردن شاید بخاطر درد هستاگه عصب پاره بشه باید یه محدوده حرکتی از بین بره مثلا انگشتاش تکون نخوره یا یکی از انگشتاش چون عصب میره وصل میشه اونجابه نظرم عمل باز بکنه چیز خاصی نیست شهرتون بیمارستان ارتوپدی هست ؟ هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 آدم تلاشگری بنظر میاییتحسینت می کنم مرسی 💜 هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود
farzaneh_esff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 24 بالا آوردن شاید بخاطر درد هستاگه عصب پاره بشه باید یه محدوده حرکتی از بین بره مثلا انگشتاش تکون نخور ... چرا داره دکتره گفته بود پاره شده و باید عمل لیزری کنه و یه دکتر دیگه گفته بودن عمل باز انجام بدن حالا دیگه نمیدونم به حرف کدومشون گوش بدیم
zahrahasani20 عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1139 چرا داره دکتره گفته بود پاره شده و باید عمل لیزری کنه و یه دکتر دیگه گفته بودن عمل باز انجام بدن حال ... هرکدوم که متخصص تره حرف همونو گوش بدید منم نظرم عمل باز هست اونجا یکم پاره میکنن عصب ها رو میدوزن به سر هم و بعدش بخیه میزنن دو سه ماه طول میکشه عصب ها به هم جوش میخورن و رشد میکننولی تو لیزر اینجوری دقیق نیست هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود