2777
2789
عنوان

تاندون دست

101 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه‌ها تاندون دست بابام پاره شده 

بعضی دکترا میگن به صورت لیزری عمل کنه 

بعضیا هم گفتن عمل باز انجام بدن 

نظز شما چیه؟

کدومش بهتره؟

خواهشا اگه تجریه دارین یا اطرافیان تون تجربه دارن بگید

تاندون کجاش دقیقا ؟ عکس یا رادیو گرافیشو داری من میتونم راهنمایی کنم 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاندون کتف دستش عکسشو تو سی دی دارم ام ار ای هم گرفته که تو سی دی دارم

منظورت کف دسته ؟ 

خب عکسشو نمیتونی بفرستی حداقل توصیفش کن

آیا هر پنج انگشتشو میتونه تکون بده کامل ؟ هم بصورت عمودی هم افقی باز و بسته بکنه ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

خواهر زیر پوستی دکتر از آب دراومد

من قبل اینکه برم مهندسی کامپیوتر یه مدت پزشکی خوندم بعد ولش کردم از اینا سردرمیام خصوصا یه بار تو اتاق عمل پارگی عصب دست یه بنده خدایی بودم

دستشو نمیتونه زیاد بالا بیاره خیلی کم

بالا آوردن شاید بخاطر درد هست

اگه عصب پاره بشه باید یه محدوده حرکتی از بین بره مثلا انگشتاش تکون نخوره یا یکی از انگشتاش چون عصب میره وصل میشه اونجا

به نظرم عمل باز بکنه چیز خاصی نیست شهرتون بیمارستان ارتوپدی هست  ؟

بالا آوردن شاید بخاطر درد هستاگه عصب پاره بشه باید یه محدوده حرکتی از بین بره مثلا انگشتاش تکون نخور ...

چرا داره 

دکتره گفته بود پاره شده و باید عمل لیزری کنه 

و یه دکتر دیگه گفته بودن عمل باز انجام بدن 

حالا دیگه نمیدونم به حرف کدومشون گوش بدیم 

چرا داره دکتره گفته بود پاره شده و باید عمل لیزری کنه و یه دکتر دیگه گفته بودن عمل باز انجام بدن حال ...

هرکدوم که متخصص تره حرف همونو گوش بدید منم نظرم عمل باز هست اونجا یکم پاره میکنن عصب ها رو میدوزن به سر هم و بعدش بخیه میزنن 

دو سه ماه طول میکشه عصب ها به هم جوش میخورن و رشد میکنن

ولی تو لیزر اینجوری دقیق نیست