2777
2789
عنوان

5روزه خونه معامله کردم به تعهداتم عمل کردم حالا فروشنده پشیمون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 90 پست
باشه ممنون دارم مرگ رو به چشم ام میبینم

حالا بازم اگ تونستی و دوس داشتی قولنامه رو بفرس اسم ها رو خط بزن بهت بگم ببینم میتونه کاری کنه یا نه ....خونه مال خودته مبارکت باشه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا بازم اگ تونستی و دوس داشتی قولنامه رو بفرس اسم ها رو خط بزن بهت بگم ببینم میتونه کاری کنه یا نه ...

باشه بعداز ظهر میفرستم. چه مبارکی آخه زهر ما رم شده 

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
از نظر قانونی کلا حق با ما بود.از نظر اخلاقی من الان تحت فشارم ک نکنه چشمش دنبال خونه بمونه.برام حق ...

نه بابا حق الناس کجا بود خونته حقته چشمش دراد

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
باشه بعداز ظهر میفرستم. چه مبارکی آخه زهر ما رم شده 

بهش اهمیت نده حتما مشتری با قیمت بالا تر گیر اورده 

بهش اهمیت نده حتما مشتری با قیمت بالا تر گیر اورده 

نه خودش معامله داشته نشده

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
😁😁مرسی عزیزم یکم انگیزه گرفتم بخدا

مبارکت باشه عزیز من حالم خوب نیست برام دعا کن میفهمم حالمو

کدوم شهری

تهران

😁😁مرسی عزیزم یکم انگیزه گرفتم بخدا

قانون اینو گفته دیگ قانونو منو تو ک ننوشتیم حقی نداره ک چشمش دنبال خونع باش میخواست نفروشه مگه اسلحه رو سرش بود ب زور گرفتی

باشه ممنون دارم مرگ رو به چشم ام میبینم

اسی نگران نباش برا فسخ فقط ۲۴ساعت بعدامضاقراردادزمان داره .چک اول را هم پاس کرده مشکلی نیست.برو مخضر تلریخ سند چک الباقی هم ببر بشین تا بیاد ۷صبح برو تا ۱۳ظهر بشین بعد نامه عدم حضور بگیر ،راستی همسرم میگه چک الباقی را در وجه حامل بنام صاحب خونه بنویس بده محضردار استعلام کنه از بانک که پول داخل هست و قابلیت نقد شدن داره بعد بجز نامه عدم حضور یه نامه  بگیر بابت  قدرت نقد شدن چک بعد راحت برو اظهار نامه تنظیم سند بده تمام 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
مبارکت باشه عزیز من حالم خوب نیست برام دعا کن میفهمم حالمو

منم دقیقا حال شمارو درک میکنم.بعد ۲ ماه گشتن این خونه جور شد که طرف پشیمون شد.

انشالا شماهم با دل خوش برید خونه نو