2777
2789

من بدجوری مریضم از لحاظ روانی خیلی حساس و زودرنج شدم خیلی اعتماد به نفسم میاد پایین بنظرتون باروانشناس درمان میشم؟

من یه مدت افسردگی داشتم به شدت هم ناامید و حال روحی افتضاح اعتماد بنفس پایین و... 

روانشناسا فقط حرصم دادن به جز سس شعر بافتن چیزی بلد نبودن بگن 

به نظرم خودت کتاب روانشناسی زیاد بخون ، یه سرگرمی هم برای خودت پیدا کن حساس و زودرنج شدن بیشتر ناشی از بیکاریه 

ویتامین ب کمپلکس و ویتامین دی هم بخر مصرف کن حتی اگه ازمایش خونت نرماله

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو‌جلسه رفتم دیدم همش چرتو پرت میگ در واقع نمیتونه مشکلتو حل کنه ک هرچقدرم حرف بزنه باز تو می مونیو مشکلت بنظرم انقد باید بگذره ک خودت مشکلتو بپذیری و سعی کنی با وجود اون مشکل به زندگیت ادامه بدی در واقع واسه ۹۰درصد مشکلات ما کسی نمیتونه کاری کنه فقط میتونم بت راهنمایی کنم ک تا میتونی خونه نمون و بزن بیرون خونه موندن همه چیزو خراب ترمیکنه

من دو‌جلسه رفتم دیدم همش چرتو پرت میگ در واقع نمیتونه مشکلتو حل کنه ک هرچقدرم حرف بزنه باز تو می مون ...

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

من اضطراب و استرس زیادی داشتم، ی دوره زندگیم مختل شده بود، افسردگی هم بود

صبحا با خشم و غم بیدار میشدم، مرتب خوابهای پریشون میدیدم، حال گریه زیاد داشتم، اصلا خیلی دوره بدی بود

۴ جلسه رفتم پیش روانشناس واقعا حالم بهتر شد، هم حال روحیم هم حال جسمی، ۴۰ درصد بهتر شدم لازم بود ادامه بدم ولی متاسفانه نشد، اگر میشد قطعا خیلی بهتر بود برام

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من یه مدت افسردگی داشتم به شدت هم ناامید و حال روحی افتضاح اعتماد بنفس پایین و... روانشناسا فقط حرصم ...

من حالم خیلی بده هر چی میگذره بدتر میشم میگم شاید حداقل اون بتونه یکم کمکم کنه🥺

اصلا تو منجلاب بدی گیر کردم 

شما برو ادما باهم فرق میکنن ممکنه بتونن بهتون کمک کنن .

من رفتم فایده نداشت درد منو اینا نمیتونن درمان کنن فقط میتونم خودمو ب بی خیالی بزنم و زندگیمو ادامه بدم تا ببینم ک مرگم میرسه و ارامش میگیرم

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

خیلی ولی مثل پزشکه که الان همه خوب نیستن و معمولا باید پیش باید پیش چند تا متخصص رفت تا بالاخره یکیشون درمان کنه. من پیش چهار تا روانشناس معروف رفتم. یکیشون اینقدر افتضاح بود که با شوکت خانم تو سبزی فروشی هم کلام میشدم بهتر بود ولی بالاخره یه خوبش رو پیدا کردم و خیلی کمکم کرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من حالم خیلی بده هر چی میگذره بدتر میشم میگم شاید حداقل اون بتونه یکم کمکم کنه🥺اصلا تو منجلاب بدی گ ...

من خودم حالم در حد خودکشی بود تنها کسی که تونست بهم کمک کنه خودم بودم تمام تجربه چندین سالمم توی یه خط برات نوشتم 

۱ مطالعه کتاب های روانشناسی 

۲ سرگرمی و ورزش کردن

۳ مصرف ویتامین های ضد افسردگی 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚