2777
2789

سلام خانما دخترم عفونت ریه داشت و ۵ روز بستری بود

الان حالش بهتره ولی شدیدا بی اشتهاست

ی مشکل دیگه داره اینه موقع سرفه استفراغ میکنه انقد سرفه میکنه 

امروز دیدم تو سرفه ش خلط بود که از چتد نفر شنیدم خوبه جون عفونت میاد بیرون.حالا میشه بهم بگین ب دخترم چی بدم برای استفراغ 

متوکلوپرامید نمیخوام بدم عوارضش خیلی شدیده

🔴 #اطلاعیه

‼️ با توجه به فصل سرد سال و افزایش بیماری های تنفسی و سرماخوردگی

💠 ملت عزیز: به محض اینکه اولین علائم سرماخوردگی را مشاهده کردید به مدت ۵ روز و شب متوالی روزی ۲ بار صبح و شب کلیه های خود را با روغن زیتون اصل خوراکی ماساژ دهید ‌‌‌.. با این کار بیماری در مرحله اول نابود میشه و تمام ...

💠 دم نوش گیاهان  مرزنجوش پونه عناب ختمی زیرفون زوفا همه را مساوی مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری دم کنید ، هر ۶ ساعت ۱ استکان میل کنید و به صورت و بینی بخور دهید  

💠 ۴ تخم و دانه به و کندر و کتیرا را در آب جوش حل کنید لعاب دار شود و هر ۶ ساعت میل کنید در جهت افزایش سرفه و خارج شدن اخلاط ریه ‌‌‌..‌

💠 با آنتی بیوتیک ها سرفه را قطع نکنید... سرفه برای بدن مفید است و باعث بیرون آمدن اخلاط عفونتی از ریه می‌شود...

#سید

➖➖➖➖➖➖➖

⏰ @Shomareshmakooszohor

تو کرونا با خوردن کندر ریه هام رو پاک سازی کردم خیلی میلی خوبه

❤❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من اینو رو تحریه میگم. هر چند ساعت یبار تمام تنش رو با روغن زیتون مرغوب کامل چرب کن و ماساژ بده و بذار جذب بدنش بشه. مخصوصا قفسه سینه اش کمرش بین دو تا کتف پاهاش. حتما این کارو بکن لباس هم زیاد بپوشون بهش بعدش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است