2777
2789
عنوان

5روزه خونه معامله کردم به تعهداتم عمل کردم حالا فروشنده پشیمون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3683 بازدید | 90 پست
آره از نظر جا و متراژ این بهتره  فقط اون تک واحدی بود که اینجا نیست

دقیقا ماهم همین طور

اون تک واحدی بود قدیمی ساز مال ۸۵ بود

این دو دواحدی مال ۹۳😊

اون اسانسور نداشت

این داره

خداروهزار مرتبه شکر

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۱.700😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃قد ۱۶۶

چی هست این یعنی چکار کنم

نمیتونی استفاده کنی از غبن خیار غبن برای بایع هست ...اگ قرار دادتو میخوندم کمکت میکردم ولی بگو من فسخ نمیکنم برو شکایت کن 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد بده اینطوری  خوب یکی نیست بگه چرا میذاری برا فروش که بعدا پشیمون بشی  خوب قبلش درست ...

آره والا چن وقت خونه تو بنگاه ثبت شده بود برا فروش همچین ک ماخریدیم ۳ روز بعد این بساط شروع شد

الانم میگ ی خونه قدیمی خریدم ک هر طبقه ۴ واحده.خونه خودم حیف شد

منم یک ماه پیش خونه خریدم خونه ای که توش زندگی میکنیم رو هم فروختم اما تو هردوش تو بنگاه برای مبایعه ...

ما پارسال که خونه خریدیم ۱۰۰ میلیون پشیمونی گذاشتیم

نمیتونی استفاده کنی از غبن خیار غبن برای بایع هست ...اگ قرار دادتو میخوندم کمکت میکردم ولی بگو من فس ...

اگر من بگم من به تعهداتم عمل کردم برای محضر منتظرم روز محضر میتونم عدم حضور بگیرم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
دقیقا ماهم همین طور اون تک واحدی بود قدیمی ساز مال ۸۵ بود این دو دواحدی مال ۹۳😊 اون اسانسور نداش ...

برا ما هم سال ساختش ۹۳😊

همینم موقع سند زدن گفت ۵۰ میلیون همین الان میدم بیخیال خونه بشید 

شوهرمم گفت نمیخوام بفروشم میخوام توش زندگی کنم 

خدایا شکرتتتتتتت 
اگر من بگم من به تعهداتم عمل کردم برای محضر منتظرم روز محضر میتونم عدم حضور بگیرم

داره زور الکی میزنه فقط اگ برای خودش حقی تو قرارداد تعیین نکرده نمیتونه هیچ کاری کنه شما هم میتونی برای انتقال مالکیت ازش شکایت کنی 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
برا ما هم سال ساختش ۹۳😊 همینم موقع سند زدن گفت ۵۰ میلیون همین الان میدم بیخیال خونه بشید  شو ...

اه نه ما صاحب خونه میخواست کارگاه بخره

اصلا پشیمون نشد به پول خیلی نیاز داشت

شما کدوم شهری؟

داره زور الکی میزنه فقط اگ برای خودش حقی تو قرارداد تعیین نکرده نمیتونه هیچ کاری کنه شما هم میتونی ب ...

باشه ممنون دارم مرگ رو به چشم ام میبینم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
خانما از نظر همه شما از نظر وجدانی من باید آروم باشم؟؟؟! منک گناهی ندارم

راحت راحت باش اون اصلا نمیتونسته ک فسخ کنه 

راحت راحت باش اون اصلا نمیتونسته ک فسخ کنه 

از نظر قانونی کلا حق با ما بود.از نظر اخلاقی من الان تحت فشارم ک نکنه چشمش دنبال خونه بمونه.برام حق الناس بشه

لذت خونه دارشدنو کوفتم کرد